KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zaterdag 28 maart 2015

Mogelijk snel nieuw legaal dodelijk wapen in Nederland

Moordwapens
De Amsterdamse Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot, gaat mogelijk binnenkort massaal moordwapens inzetten tegen huurders die haar onwelgevallig zijn.

Willem Holleeder/Stadgenoot
Zoals Willem Holleeder geen tegenspraak duldt, want anders met de dood dreigt, zo wil de Amsterdamse misdaadgroep Stadgenoot ook geen kritiek en dreigt anders ook met moord. Maar dan met dit verschil dat volksjongen Holleeder uitsluitend daarvoor door justitie wordt vervolgd en de grote semi overheidsorganisatie Stadgenoot en haar kliek, die vervolging zelf doet en daarin wordt bijgestaan en gesteund door
de >>> overkoepelende organisatie van de heersende klasse. 
Zie daarvoor ook >>> dit.


Andere woningcorporaties

Wellicht gaan andere woningcorporaties ook over op deze mogelijkheid, gelet op alle vuiligheid die al bekend is over dit soort organisaties. Het wachten is nog even op
de >>> jurisprudentie
Als die jurisprudentie in het voordeel van misdaadgroep Stadgenoot door het Zwarte Toga >>> Klassenjustitietuig er eenmaal door is gejast, kan het >>> feestelijk ontruimen dan ook echt beginnen en hoeven de corporaties en het van judasgeld profiterende >>> deurwaarderstuig het niet meer te doen met 'slechts' zo'n 20 gezinnen die nu nog dagelijks de straat op worden gekwakt. 

Bodemprocedure
Op 13 april a.s. start de zoveelste rechtszaak, tegen klokkenluider Nico van den Ham. Journalist Nico van den Ham weigert, ondanks de gigantische boete van maar liefst
>>> 12 duizend euro en de andere vele misdadige levens ontwrichtende acties zoals de misdaadgroep en haar >>> kliek al tegen Nico hebben ingezet, te stoppen met het op zijn website publiceren van datgene wat hem is overkomen en hem nog steeds overkomt.


Brandstichtingen
 

Woningcorporatie Stadgenoot verhuurd zo'n 37.268 'sociale' woningen in Amsterdam. Stadgenoot is mondige huurders zoals klokkenluider Nico van den Ham meer dan zat. Stadgenoot en haar kliek heeft jarenlang middels vele barbaarse acties getracht
Van den Ham het zwijgen op te leggen. Ondanks dat de misdaadgroep Nico van den Ham daarmee bijna kapot heeft gemaakt, blijft de melder van misstanden via zijn website maar hameren op waar de HEL voor Nico, mee begonnen is:

  
Wooncomplex woningcorporatie Stadgenoot geteisterd door brandstichtingen 

Proefproces
Op 13 april aanstaande start er dus een proefproces tegen een van de huurders van woningcorporatie Stadgenoot die zijn mond maar niet wil houden over o.a. een van de grootste doofpotschandalen van Amsterdam.
Dat proefproces is de bodemprocedure om Nico zijn woning af te pakken. Iemand die eenmaal op straat moet leven, kan niet langer iets ondernemen op maatschappelijk gebied.
Hij of zij is dan volkomen afhankelijk van de ‘hulpverlening’ die natuurlijk wederom een onderdeel van onze door en door verrotte en corrupte Schurkenstaat is. 


Jurisprudentie

In hoger beroep gaan heeft dan absoluut geen zin meer, omdat door woningcorporatie Stadgenoot aan de rechter gevraagd is, het vonnis uit te spreken bij voorraad uitvoerbaar, wat zoveel betekend dat Nico vrijwel onmiddellijk na het uitspreken van het vonnis op straat gekwakt wordt, maar nog wel in hoger beroep kan gaan.
Ja, de misdaadgroep Stadgenoot en haar >>> corrupte kliek heeft er goed over nagedacht. Eenmaal op straat dus dakloos, rest Nico nog uitsluitend de keus uit 2 opties. Dat is trachten te overleven, of bezig zijn met doodgaan.


Moordwapen
In hoger beroep gaan kan dan dus niet meer en zo creëert Stadgenoot haar moordwapen in de vorm van een sociale huurwoning waar zij er genoeg van heeft.
Door klokkenluider Nico van den Ham als eerste in Nederland zijn eenkamerwoning af te pakken om een website, wordt Nico absoluut de dood ingejaagd omdat hij het straatleven niet gaat overleven. Er is dan jurisprudentie om dat ook eenvoudig bij anderen te kunnen doen en tevens jurisprudentie voor nog meer censuur dan dat er al is. De sociale huurwoning is dan nog meer verworden tot een vuil (in vele gevallen) dodelijk wapen.

Dus allemaal de huur op tijd betalen en vooral de bek dicht! 


Op enkele uitzonderingen na, kijkt heel Nederland Schurkenland toe.

Hieronder 'de zeer sympathiek overkomende woordvoerder leugenaar van Stadgenoot'.


Door onze doofpot- en klassenjustitieredactie.  

De Kalashnikov van Nico van den Ham
In het kader van hoor en wederhoor wordt o.a. naar de volgende adressen toegezonden: 

pvda_voorlichting@tweedekamer.nl, sanne.van.den.aakster@nos.nl, anja.van.ginhoven@nos.nl, vereniging@nvj.nl, reacties@nos.nl, leanne.de.goede@nos.nl, mhabets@stadgenoot.nl, voorzitter@pvda.nl, lhurkmans@pvda.nl, e.van.der.laan@amsterdam.nl, ganderiesen@stadgenoot.nl, rboomgaart@stadgenoot.nl, j.boudewijn@hoeden-mulder.nl, zembla@bnnvara.nl, reacties@nos.nl, vereniging@nvj.nl, Jan Bulder <jbulder@stadgenoot.nl>, pdehaas@stadgenoot.nl, pdejong@stadgenoot.nl,mbos@stadgenoot.nl, info@stadgenoot.nl, AT5 Info <info@at5.nl>, pers@amsterdam.politie.nl, jack.druppers@amsterdam.politie.nl, vangnet@ggd.amsterdam.nl, orde@aova.nl, hoofdredactie@parool.nl, thomas.kok@arkin.nl, info@hoeden-mulder.nl, D.Samson@tweedekamer.nl,redactie@rtvnoord.nl, secretariaatamsterdam@sp.nl, Chris Schaeffer <spafdelingasd@gmail.com>, randjan.bissesar@mentrum.nl,  info@huurgenoot.nl, partijvoordedieren@tweedekamer.nl   christenunie@tweedekamer.nl
contact@tweedekamer.nl  d66@tweedekamer.nl  groenlinks@tweedekamer.nl
pvda@tweedekamer.nl  sgp@tweedekamer.nl  sp@tweedekamer.nl  pvv@tweedekamer.nl
cda@tweedekamer.nl   50plus@tweedekamer.nl  meldpunt@wswonen.nl  
communicatie@nos.nl secretariaatamsterdam@sp.nl amsterdam@sp.nl spafdelingasd@gmail.com
tiersbakker@hotmail.com  emileroemer@sp.nl f.bashir@tweedekamer.nl;HvBommel@sp.nl
jasper.vdijk@tweedekamer.nl   h.vgerven@tweedekamer.nl   s.gesthuizen@tweedekamer.nl
pjansen@sp.nl   skarabulut@sp.nl   n.kooiman@tweedekamer.nl  r.leijten@tweedekamer.nl
a.merkies@tweedekamer.nl   rvraak@sp.nl     m.smits@tweedekamer.nl
p.ulenbelt@tweedekamer.nl   jdewit@sp.nl  chrissp@schaeffer.tk  info@huurdersverenigingoost.nl pderuiter@stadgenoot.nl

En vele andere hier niet vermelde e-mail adressen en honderden Twitteradressen.

>>> Woningcorporatie Stadgenoot maakt 62 jarige man dakloos omdat hij, onder meer, waarschuwt voor asbest!