KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zaterdag 14 maart 2015

VOORLOPIG (KORT) VERSLAG VAN DEMONSTRATIE 'BREAK THE SYSTEM' AMSTERDAM

Respect voor organisatie!
Met alle respect voor de organisatoren van Break The System die hun best hebben gedaan en er ook niets aan kunnen doen! De opkomst was extreem bedroevend. Ondanks dat, heb ik weer veel geleerd vandaag. Ik ben opnieuw hele lieve mensen tegengekomen, maar ook een aantal regelrechte heel veel leed en ellende veroorzakende (semi) staatscriminelen, waarover later meer op deze site!

SP

Ook meer op deze site over de aanwezige volks-verlakkende VVDers in SP hesjes, die op de Amsterdamse Dam aanwezig waren vanwege een andere demonstratie! 'Huurexplosie'.

Maagdenhuis
Lang na zitten praten in het Amsterdamse bezette Maagdenhuis. Zeer, zeer gastvrij ontvangen door strijdbare studenten. TOP!  Komende week op deze site video beelden over een hypocriete Amsterdamse
wethouder SP volksverlakker en een interessant interview in het bezette Maagdenhuis met Waxinelichthoudergooier (naar de Gouden Koets) Erwin Lensink, die ook van de partij was. Aandacht voor personeel Vroom en Dreesman enz. enz.

Komende dagen meer! 

Nico van den Ham
De eerste Nederlander, die vanwege een goudeerlijke website >>> 12.000 boete moet betalen en >>> dakloos wordt gemaakt ofwel wordt vermoord, door de Amsterdamse misdaadgroep woningcorporatie Stadgenoot!