KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

maandag 26 januari 2015

Kan allemaal in Nederland. Haagse dierenbeul met acht honden, op de fiets, op de vlucht. De Politie kijkt toe!

Heks Quirine de Kok 
Al eerder werden paarden van De Kok in beslag genomen

Inval in Woning Dierenbeul Heks Quirine de Kok


Geheim
In het diepste geheim is een inval gedaan bij de bekende Haagse dierenbeul Quirine de Kok. Waarom dat in het diepste geheim moest gebeuren wil de politie niet vertellen. 
In haar benedenwoning, die zwaar is vervuild en in de de wijk Mariahoeve staat, werden onder erbarmelijke omstandigheden diverse verwaarloosde dieren aangetroffen.

Vluchten

Tijdens de ontruiming sloeg Quirine met maar liefst 8 honden, op haar fiets op de vlucht terwijl de aanwezige politie toekeek. Echt gebeurd en kan alleen in keurig Shurkenstaat Nederland. Tijdens de ontruiming van de (foto) >>> 'zwijnenkeet' van Heks Quirine werden drie verwaarloosde katten en 31 kippen, waarvan 7 dood, gevonden.
Verder waren er nog 8 honden.

Betraande ogen

Medewerkers van de Dierenambulance zijn heel wat gewend, maar kwamen met tranen in de ogen het zwaar bevuilde huis uit.
Buurtbewoners met een beetje gevoel in hun donder hebben geen goed woord over voor Heks Quirine de Kok, die al vele jaren bekent staat als de Haagse dierenbeul.
'De katten waren zo mager als brandhout. Het is vreselijk wat deze arme dieren is aangedaan' zo verteld een aangeslagen buurtbewoonster. 'Het is al jaren aan de gang. Iedereen vindt het onbegrijpelijk dat er nu pas wordt ingegrepen.'

Karin Stokmans
De Brabantse Karin Stokmans, die vanwege ziekte haar >>> Bordercollie  onder valse voorwendselen meegaf aan Quirine maakt zich al jaren ongerust.
Sinds Heks Quirine de Kok zich in 2012 op het veel dierenleed veroorzakende
>>> -maakt ons niet uit hoe wij ons geld binnenharken- 'Marktplaats', onder een valse naam voordeed als stadsboerin en schapenherder, heeft Karin Stokmans die haar Bono in goed vertrouwen heeft meegegeven geen rust en zoekt zoekt al jaren tevergeefs naar Bono. 'Elke dag vragen wij ons af of Bono nog leeft', aldus Stokmans.

Henk Bres

De Dierenbescherming, die de afgelopen tien jaar zelden zoveel klachten binnen kreeg als over >>> dierenbeul De Kok, wil dat de Haagse een levenslang verbod krijgt om dieren te houden. Ook BN 'er, de sympathieke 'recht voor zijn raap' Hagenees Henk Bres nam het al voor de, door de Kok, >>> (video) verwaarloosde paarden op.
Internet staat vol met ellende en dierenleed veroorzaakt door Quirine de Kok.
De Dierenpolitie en Dierenambulance, die de recente inval om duistere redenen stil willen houden, weigerden elk commentaar.


Rechtszittingen
Quirine verschijnt vaak op rechtszittingen waar ook wij komen en beklaagd zich dan over het Corrupte Zwarte Toga Tuig wat veel onschuldig voetvolk, voor de heersende elite d.m.v. partijdige uitspraken te vaak gewetenloos >>> de dood injaagt.
Elk slecht mens heeft wel wat goeds in zich en hier heeft Quirine een punt. 
Wij zagen Quirine ook nog (met 2 Bordercollies) op de nationale >>> zelfmoordherdenking.   

Te lang gewacht
Wij hebben (te) lang gewacht om over Heks Quirine te publiceren. Dit vanwege die regelmatige ontmoetingen waar natuurlijk ook weer anderen bij waren. Ja dat is schijnheilig van ons! Maar we moesten eerst zeker weten of Quirine zelf ook niet genaaid wordt. Vals beschuldigd worden is dodelijk en iets waar we zelf zo fel tegen ageren! Dat we er nu uiteindelijk toch aandacht aan besteden is, omdat er nu zoveel bewijs is dat we menen ons dat te kunnen verantwoorden. We komen op voor ons zelf, voor ouderen, kinderen en zeker niet in de laatste plaats voor dieren!

Door onze dierenrechtenredactie

Dit artikel is aan de betrokkenen apart toegezonden