KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

donderdag 18 december 2014

HYPOCRIETE 'MOOI WEER' UITSPRAAK VERPLICHT OPVANG UITGEPROCEDEERDE ASIELZOEKERS

Hypocriete, corrupte, Zwarte-Jurken-Maffia maakt
 goede internationale sier met uitspraak inzake
 uitgeprocedeerde asielzoekers

Verenigde Naties 
Schrijnend noemde VN-rapporteur Philip Alston het, dat de Nederlandse regering Schurkenstaat in deze donkere dagen voor kerst niet eens 0,01 procent van haar jaarlijkse begroting wil besteden aan hulp aan mensen die leven in absolute ellende en armoede en daar heeft Alston natuurlijk groot gelijk in, zo vinden wij ook! 

Rechter
De rechter maakte gisteren dan ook goede internationale sier met zijn uitspraak dat Amsterdam en daardoor wellicht ook andere gemeentes verplicht zijn om asielzoekers zonder papieren opvang te bieden.

20 Nederlandse gezinnen per dag dakloos is niet erg

Onmenselijke rechters
Geen woord van deze rechter, maar ook niet van zijn collega >>> Toga Tuig, over de 20 Nederlandse gezinnen die na onmenselijke uitspraken van dat zelfde tuig, dagelijks door grijnzende deurwaarders,  bijgestaan door gewetenloze slaafse hulp boeven, >>> feestelijk de straat op worden gekwakt.

Geen internationale sier
Omdat dat allemaal in opdracht is van heersende elite graaiers zoals misdaadbanken >>> criminele wonigcorporaties en andere zakkenvullers, wordt hierover gezwegen.
Bovendien is er geen enkele internationale sier mee te maken als deze immense mensenrechten schendende smeerlapperij onmiddellijk per wet zou worden verboden.