KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zondag 19 oktober 2014

ZENUWACHTIGE, OPGEJAAGDE NICO VAN DEN HAM BIJ BREAK TE SYSTEM MUSEUMPLEIN AMSTERDAM

Organisatoren en aanwezigen bedankt!

Opgejaagd door Criminele Staats Psychiaters Nico van den Ham toch aanwezigOpkomst laag!
Organisatoren en medewerkers van ‘Break the System’, gisteren op het Museumplein in Amsterdam hartstikke bedankt voor jullie inzet! Jammer dat niet heel het Museumplein vol stond. Allemaal een grote bek via de knoppen op het toetsenbord van de PC of tegen elkaar te keer gaan, maar als het er op aan komt dan zijn ze er niet want
>>> wat is er toch met het Nederlandse klootjesvolk gebeurd. Ik heb het hier absoluut niet over diegenen die de schandalig dure treinkaartjes niet kunnen betalen!

Op de meest eenvoudige wijze kunnen we er met zijn allen er voor zorgen dat vuil grijnzend deurwaarderstuig voor misdaadbanken, criminele woningorganisaties en ander groot-graai- schorem geen 20 gezinnen meer per dag hun woning uit sleuren.

Straf het voetvolk
Op een simpele manier kunnen we voorkomen dat diegenen die in dit boevenland het laatste woord hebben, de rechtspraak= straf het voetvolk  beletten,nog langer door gaan met hun eigen wetten en regels hun justitiële corrupte reet afvegen. Dit om zo het voordeel voor hun elite vriendjes en/of organisaties te regelen.

Misdaad-media
Met zijn allen kunnen wij volksverlakkende organisaties zoals de Staats-NOS, Nazie-Telegraaf e.d., dwingen om ons niet langer voor te liegen en net te doen alsof we in een democratische rechtsstaat leven i.p.v. in een schurkenstaat. Te samen kunnen we zorgen dat onze ouderen, onze klokkenluiders en al die andere vele (verborgen) slachtoffers van corrupte rechtspraak en (semi) overheidsorganisaties, in hun door wanhoop en intense vernedering ontstane
>>> zelfmoordplannen opzij kunnen zetten.

Woningontruiming
Ga niet stiekem achter de gordijnen staan als de buren met hun kinderen door deurwaarderstuig op straat worden gekwakt, maar ga er met de hele buurt vóór staan! Belet het staatstuig nog langer klootjesvolk volledig kapot te maken met hun vuile misdaden. Kom verdomme eens in de benen!


Een land vol schapen verwekt een overheid van wolven. 
 
Doe het voor je medemens en voor jezelf! Laat de goedwillende organisatoren en medewerkers de volgende keer niet in de kou staan en doe mee!

Nerveus, boos en te betrokken
Nico was er gisteren wel en heeft zelfs nog even op het podium gesproken. Dat ging hem zeer slecht af. Nico wordt op extreme wijzen zwaar bedreigd, is daardoor zeer zenuwachtig, boos en veel te betrokken om achter een microfoon te gaan staan. Nico heeft het een en ander er uit geknipt om dan toch maar een kort stukje te kunnen plaatsen en heeft nog wat toevallige ontmoetingen gefilmd.


Door Nico van den Ham Melder van Misstanden

Dit bericht is apart naar de volgende adressen toegezonden:

ganderiesen@stadgenoot.nl
rboomgaart@stadgenoot.nl,
jbulder@stadgenoot.nl
pdehaas@stadgenoot.nl,
pdejong@stadgenoot.nl,
mbos@stadgenoot.nl,
info@stadgenoot.nl,
AT5 Info <info@at5.nl>,
pers@amsterdam.politie.nl,
jack.druppers@amsterdam.politie.nl,
vangnet@ggd.amsterdam.nl, t.a.v. van Psychiater Herman -pedo poster- Plas
hoofdredactie@parool.nl,
thomas.kok@arkin.nl,
info@hoeden-mulder.nl,
D.Samson@tweedekamer.nl,
redactie@rtvnoord.nl,
secretariaatamsterdam@sp.nl,
webredactie@nza.nl,
pers@nza.nl

En diverse andere niet nader te noemen personen en organisaties