KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

vrijdag 25 juli 2014

KORT GEDING WONINGCORPORATIE STADGENOOT NICO VAN DEN HAM

MEDEDELING

Tot Nico van den Ham zijn zeer, zeer grote verbazing is vandaag door rechter  mr. S.G. Ellerbroek grote, langdurige, integere aandacht besteed aan het kort geding wat woning corporatie Stadgenoot tegen hem heeft aangespannen. Er is tijdens de langdurige zitting een overeenkomst getekend door beide partijen, de rechter en de griffier!

Een verslag van de zitting is reeds in concept opgesteld.
Echter, Nico heeft afgelopen nacht niet geslapen en is volledig kapot! Hij kan dan ook niet instaan voor een precies en goudeerlijk verslag van datgene wat er vandaag is gebeurd in deze, in de Amsterdamse rechtbank en klikt daarom vanavond niet op 'publiceren'.

Morgen heeft Nico andere belangrijke verplichtingen. Daarom pas een verslag van het kort geding uiterlijk a.s. zondag.

Niemand mag/kan Nico op een leugen, ook niet als die misschien door vermoeidheid is ontstaan, betrappen en daarom is besloten om het verslag uit te stellen tot a.s. zondag!

Van onze rechtbankredactie


Oproep!
Twee heel aardige jonge mensen zijn in deze keiharde maatschappij buiten hun schuld de straat opgekwakt. Zij kunnen niet meer bij het Leger des Heils terecht omdat die een maximum hanteert. Woonruimte gezocht in Amsterdam. Vrijwel alles is welkom! Kraakpand, Caravan, Tijdelijk etc. Tel: Ranjana 06-37487854

AANLOOP NAAR KORT GEDING WONING- CORPORATIE STADGENOOT - NICO VAN DEN HAM


Foute dagvaarding van deurwaarder Hoedens | Mulder Amsterdam

Rechtszitting Schijnvertoning
Vandaag dient weer een kort geding van misdaadgroep woningcorporatie Stadgenoot tegen haar huurder en melder van haar misstanden misdrijven, Nico van den Ham.
De dagvaarding is op vrijdagmorgen 18 juli door het in Amsterdam zo gevreesde deurwaarders -2 centimeter dik kogelvrij glas- kantoor Hoeden | Mulder bij Nico afgeleverd. Tegen het eind van de middag kwam de glunderende judas van dat kantoor nogmaals aan de deur van Nico om een herstel dagvaarding af te geven. Dit omdat hij vergeten was te vermelden dat de rechtszitting in het jaar 2014 zou plaatsvinden.
Een geheel overbodige actie, omdat het in dit schurkenland helemaal niets meer uit maakt als er fouten in een juridische procedure worden gemaakt, mits dat maar fouten zijn, gemaakt door de elite, grote organisatie of de 
>>> (Semi) overheid.


Valse dagvaarding van deurwaarder Hoedens | Mulder Amsterdam

Valse dagvaarding

In de dagvaarding liegt deurwaarderskantoor Hoeden | Mulder op verzoek van woningcorporatie Stadgenoot, dat Nico aannemer Hemubo, die voor Stadgenoot de
>>> zeer ingrijpende verbouwingswerkzaamheden in zijn 22 vierkante meter éénkamerwoning wil verrichten niet in zijn woning wil toelaten.
Net zoals de meeste andere huurders/slachtoffers van Stadgenoot wil Nico dat ook niet! Een hele vuile wet, bedoeld om elke (vaak laatste) euro uit het o zo geminachte huurders gepeupel te persen, dwingt hem daar echter wel toe. Nico weet dat heel goed en heeft een gesprek gehad met de project-begeleider leugenaar van Stadgenoot Rob Boomgaart en de heer Willem Brugman. Willem Brugman is degene die voor aannemer Hemubo de contacten tijdens de levens ontwrichtende werkzaamheden onderhoudt met de bewoners benadeelden. Tijdens dat gesprek zijn afspraken gemaakt.


Website
Dat gesprek is door Nico opgenomen. Op de afgesproken datums heeft zich niemand aan de deur van Nico zijn woning gemeld, omdat de aannemer geen kozijnen aangeleverd had gekregen. Een paar dagen later kwam er wel iemand aan de deur, drong Nico zijn woning binnen en daar zijn deze >>> beelden van gemaakt.
Zoals  Nico reeds >>> vermoede en aankondigde, wordt deze renovatie door Stadgenoot misbruikt om Nico nog verder kapot te maken. Één dag voor de rechtszitting schijnvertoning heeft de deurwaarder namens Stadgenoot nog een zogenaamde productie naar de rechtbank toegezonden. Dit betrof nota bene het vonnis van het vorig kort geding. Het kort geding waarin Nico werd veroordeeld zijn berichten op deze site, die gaan over de misdrijven gepleegd door woningcorporatie Stadgenoot, te verwijderen of aan te passen >>> vonnis. Dat vonnis wat vol leugens staat heeft niets met de kwestie te maken zoals die in de dagvaarding staat omschreven.

Later meer.