KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

vrijdag 18 juli 2014

Vlag halfstok voor slachtoffers vliegramp. Vlag nooit halfstok voor slachtoffers van de corrupte overheid!

Huichelaar Rutte en ook Koning Willem diep geschokt,
Weer een vreselijke ramp en de tronies van Koning Willem, Rutte, Opstelten, Teeven en vele andere staats gluipers zijn voor de komende tijd weer in de medeleven stand gezet. Het gejammer dat zij diep, diep zijn geschokt schalt weer uit de speakers van elke TV en de gecontroleerde staatszender NOS en de gecensureerde actualiteiten programma's zijn voorlopig heel druk met de ramp. De media hoeft de komende tijd dan ook veel minder na te denken over hoe zij het voetvolk zo onopvallend mogelijk kunnen voorliegen over de vele vuile binnenlandse zaakjes waar menigeen zo aan onderdoor gaat. Alle aandacht gaat nu uit naar de vreselijke vliegramp en dat komt in de vakantietijd extra mooi uit.

Elk nadeel heeft zijn voordeel
Minstens 154 Nederlandse doden en dat is veel in een keer. Dat is erg, heel erg! Maar zo'n ramp heeft ook zo zijn voordelen! Gewetenloos mensonwaardig deurwaarderstuig kan de komende tijd te samen met hun blauw geklede befehl ist befehl hulptroepen, nog meer onopvallend, zo'n 20 gezinnen per dag hun huis uit sleuren. Alle aandacht gaat immers naar de ramp. Corrupt klassenjustitie toga tuig kan voorlopig, nog meer heimelijk het voetvolk straffen en met elke regel, wet of bewijs in het voordeel van dat gepeupel, nog onopvallender de corrupte reet afvegen want de aandacht is voor de ramp.

Vlaggen halfstok
Op overheidsgebouwen hangt de vlag van onze schurkenstaat vandaag halfstok en het meeste voetvolk zal met dat mooie weer zo'n vlag zien en denken aan de slachtoffers van de vreselijke vliegramp. Dat is ook de bedoeling. Voor de duizenden gezinnen die de straat op zijn geflikkerd en dus het slachtoffer zijn van één van de ergste misdaden die te bedenken zijn, hangt de vlag nooit halfstok. Voor slachtoffers van de vele misdaadgroepen zoals woningcorporaties, jeugdzorg, politie, justitie en rechtspraak hangt er nooit een vlag halfstok.

150 zelfmoorden per maand interesseert Rutte niets!

Nooit de vlag halfstok voor 5 wanhoopsmoorden per dag
Elke dag plegen 5 mensen zelfmoord. Elk jaar stijgt dat aantal, Nu al voor het zesde jaar op rij! Honderdvijftig wanhopige mensen maken zich zelf per maand kapot, doe er nog een paar dagen bij en we hebben hetzelfde aantal Nederlandse doden als bij deze vreselijke vliegtuigramp. Hoeveel van die zelfdodingsgevallen heeft de corrupte rechtspraak op zijn geweten? 
Hoeveel mensen hebben zich van kant gemaakt omdat de misdaadgroep jeugdzorg hun kind bij hen heeft weggeroofd. Hoeveel landgenoten maken zich van kant omdat ze een leven op straat niet aan kunnen. Hoeveel dat er zijn is moeilijk te bewijzen en als dat wel zou kunnen, dan wordt dat door de hersenspoel media wel stilgehouden.

Zogenaamd diep geschokt
Trapt het >>> gedwee klootjesvolk er de komende dagen ook weer in door te geloven dat het Koningshuis, Rutte en al die andere staats schijnheiligen werkelijk diep zijn geschokt? Denk toch eens na beste mensen, wat is het verschil tussen 154 Nederlandse vliegtuigramp doden in één dag en 150 zelfmoord doden per maand?
Over die laatsten hoor je Willem van Amsberg en Mark Rutte nooit! Rutte geeft ook nooit opdracht om de vlag halfstok uit steken voor die 150 zelfmoorden of die 7000 gezinnen per jaar die hun huis uit zijn geflikkerd. Dat voorkomt Rutte niet en probeert dat ook niet te voorkomen. Daar hangt Rutte de vlag niet halfstok voor uit, want het interesseert hem helemaal niets! Denkt u nou echt, dat Rutte en die anderen dan wel aan de familie van die vliegtuigramp doden lopen te denken?


Vlag halfstok voor de show
Die vlag hangt er alleen maar voor de misselijkmakende show, want als Rutte of Koning Willem en al die andere genoemde gasten werkelijk begaan waren met de levens van het Nederlandse volk, dan hingen de vlaggen elke dag halfstok en dan gingen ze onmiddellijk aan de slag, om nog meer doden/zelfmoorden te voorkomen. Dat licht in hun macht, dat kunnen ze, maar dat willen ze niet. Deze vreselijke vliegtuigramp kon Rutte niet voorkomen, >>> of kon hij dat wel?

UPDATES: 

18-07-2014 16.00 u.

19-07-2014 20.00 u. Krokodillentranen inzake vliegramp, misselijkmakend eigenbelang >>> Propaganda burgermeesters 

>>> Burgemeester van Amsterdam maakt goede beurt om terug te komen voor nabestaanden slachtoffers vliegramp >>> Eberhart van der Laan

19-07-2014 20.45 u. Heeft rampen veroorzakende >>> Jetta Kleinsma al gereageerd?