KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

donderdag 10 juli 2014

WAT IS ER TOCH GEBEURD MET HET NEDERLANDSE KLOOTJESVOLK? Deel 2

 Laffe Nederlander heeft schijt aan anderen én zichzelf

Gestoord

In >>> deel 1 schreef ik, dat ik door d.m.v. mijn eigen site in contact ben gekomen met wakkere mensen waarvan ik dacht dat ze knettergek waren omdat ze mij niet te geloven horror verhalen vertelden over o.a. het grootste criminele netwerk van dit schurkenland. Een immens crimineel, veel leed veroorzakend, netwerk waar onder meer politie, justitie, de rechtspraak en de gecensureerde volksverlakkende reguliere media deel van uit maakt. Ook de Chemtrails, Drone en Voedsel verhalen bevestigden mij aanvankelijk de volstrekte gestoordheid van deze mafkezen waarmee ik in contact ben gekomen.

Dom en slim
Maar...., wat was ik al die jaren dom! Gelukkig was ik nog wel slim genoeg, om eerst een groot gedeelte van de spookverhalen van deze idioten wakkere goedwillende mensen grondig uit te gaan zoeken voor dat ik ze evt. de rug zou toekeren.
In deel 1 melde ik al waar ik inmiddels van ben doordrongen. Inzake de chemtrails, daar ben ik nog niet helemaal van overtuigd. Drones die zo klein zijn als een mug, hoe onwaarschijnlijk het ook lijkt, >>> is waar!


Wat maakt Nederlander zo gedwee, karakterloos en laf?


Klootjesvolk-pedofielen
Hoe kan het zijn dat een volk haar kinderen laat neuken door rechters en officieren van justitie, terwijl dat zelfde klootjesvolk zich door dat zelfde corrupte pedo tuig, laat straffen. Waarom accepteert het Nederlandse klootjesvolk dat Justitiële pedofielen niet worden verhoord en niet in voorarrest worden geplaatst maar gewoon met hun pedo vuiligheid en zelfs met hun werk kunnen >>> doorgaan. Ben ik nu zelf de gek en heb ik het allemaal verzonnen? Kijk zelf maar >>> justitiële pedofielenHoe kan het, dat vrijwel uitsluitend slachtoffers en hun familie kwaad reageren op de dit elite-pedo toga tuig en de rest van het volk alleen maar ziedend reageert als het om een klootjesvolk-pedofiel gaat. Zit er soms een stofje in het bewerkte voedsel wat de Nederlander zo achterlijk, laf en gedwee maakt of is het wat anders? Ik weet het niet.

Jeugdzorg
Hoe kan het zijn dat een volk helemaal niets doet tegen een extreem satanische misdaadorganisatie als jeugdzorg, terwijl er al jaren duizenden zeer schrijnende klachten over deze HORROR misdaadgroep zijn. Waarom staat een volk toe dat corrupte rechters zittingen, inzake deze veel leed veroorzakende criminelen, zo organiseren dat deze vrijwel altijd achter gesloten deuren plaatsvinden. Wat heeft jeugdzorg te samen met die rechters te verbergen? Een hartverscheurende video van een kind wat mishandeld wordt in een kantoor van jeugdzorg is recentelijk nog binnen een dag >>> online gehaald. Hoeveel schijt moet bijna een heel volk aan zoiets smerigs, maar uiteindelijk ook aan zichzelf hebben om dit allemaal te laten gebeuren en te accepteren? Het gaat om kinderen! Niet die van u wellicht, maar wat doet dat er verdomme toe!

Huisuitzettingen
Waarom geeft het Nederlandse volk massaal geld als er via een grote vermakelijke achterlijke TV actie gegeven moet worden, omdat in een ver land mensen door een natuurramp dakloos zijn geworden, terwijl er in 20 Nederlandse straten per dag laf en gedwee toe wordt gekeken als een buur-gezin hun huis uit wordt gesleurd door gewetenloos deurwaarderstuig?  Is dakloos zijn in dit schurkenland minder erg dan in een ver land? Twintig huisuitzettingen per dag in Nederland Schurkenland! De misdaadbanken, criminele woningcorporaties met hun graai directies, zorgorganisaties, corrupte rechters en de politiek, hebben het volk inmiddels volledig getemd en in toom. Nederlanders laten elkaar, maar ook zichzelf massaal in de steek! Wat heeft die keurige Nederlander, die helemaal niet meer keurig is maar hypocriet en laf, zo gemaakt?
Een stofje in het voedsel? Ik weet het niet.

Wat is er met het volk gebeurd?
Is het soms weer iets, wat eigenlijk niet te geloven is en later toch weer waar blijkt te zijn? Ben ik nu een (kleine) Micha Kat met zijn soms ongelooflijke artikelen op zijn website >>> Klokkenluideronline.is
, die (achteraf) vrijwel altijd maar al te waar blijken te zijn! Wat is er toch gebeurd met het Nederlandse klootjesvolk? Vroeger was er wel protest en ging de Nederlander de straat nog op!
Is het wel of is het geen geen stofje in ons voedsel? Het zou best kunnen, want ik eet geen bewerkt voedsel. Ik ben ook nog veganist en ik ga wel te keer! Zo erg te keer, dat ik er zwaar voor wordt bestraft door het >>> corrupte zwarte toga tuig. Ik weet niet of het een stofje in ons voedsel is wat het alleen maar tegen elkaar aan klagende volk zo gedwee, schijt aan elkaar en laf heeft gemaakt. Wat ik wel weet is, dat het immense klagen en zeiken tegen elkaar over wat er allemaal mis is in dit land, heel goed valt bij de elite, de grootgraaier en het justitiële pedo tuig! Het is precies datgene wat ze willen en kunnen zo ongestoord hun gang blijven gaan. 

In deel 3 van  'Wat is er toch gebeurd met het Nederlandse klootjesvolk'
Oplossingen