KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zaterdag 28 juni 2014

WAT IS ER TOCH GEBEURD MET HET NEDERLANDSE KLOOTJESVOLK? Deel 1

Een land vol schapen verwekt een overheid van wolven 

Mede slachtoffers
Toen ik nog maar net met deze site was begonnen zo'n 20 maanden geleden, kreeg ik gelijk al e-mail en telefoontjes van ander zo geminacht 'huurdersgepeupel' die ook door woningcorporaties (semioverheid) genaaid waren. Wat later, toen ik niet meer uitsluitend over de misdaadgroep, woningcorporatie Stadgenoot en haar kliek, maar ook over andere staats-smeerlapperij (overheid) ging publiceren, kreeg en krijg ik ook reacties van onschuldige goedwillende mensen die door politie, justitie en rechters volledig kapotgemaakt zijn.

Rechtszaken
Al snel werd ik door hen gevraagd om hun rechtszaken bij te wonen.
Ook op andere bijeenkomsten van de groep, die in verzet komt tegen onrecht van onze door en door corrupte staat, was en ben ik welkom. In korte tijd heb ik vele contacten gekregen. Daar zitten ook mensen bij waarvan het leven niet is verwoest door corrupt zwart toga tuig, maar die wel zo 'wakker' zijn het vele onrecht in deze immens corrupte schurkenstaat te zien en daar tegen ten strijde gaan.
Extra respect voor deze strijders!


Rechters die met kinderen neuken

Compleet gestoorde idioten 
In het begin dacht ik, dat een aantal van die nieuwe contacten gestoord waren. Ik had al veel meegemaakt met o.a. politie, Nationale Ombudsman, justitie, rechtspraak, enz. en dacht volledig 'wakker' te zijn. Erger kon niet dacht ik en wat mij is overkomen gebeurd wel meer zo wist ik wel. Maar ik heb er nooit aan gedacht dat politie, justitie, de rechtspraak te samen met de reguliere media het grootste en vuilste criminele netwerk van dit schurkenland zou kunnen zijn! Een immens crimineel netwerk dat veel intens leed onder een groot deel van de Nederlandse bevolking veroorzaakt! Ik kreeg zulke smerige verhalen over o.a. met kinderen neukende officieren van justitie, rechters, Joris Demmink, het extreem misdadige Bureau Jeugdzorg en zelfs corrupte advocaten te horen, dat ik al die intensieve staats-vuiligheid gewoon niet kon geloven. 

Chemtrails, Drones, DNA
Toen mij ook nog eens het een en ander werd verteld over o.a. >>> Chemtrails en over >>> Drones die zo klein zijn als een mug en in staat zijn via de brievenbus je huis binnen te komen om eventueel bij jou stiekem DNA af te nemen, heb ik er over gedacht om het contact te verbreken met mijn nieuwe vrienden. Ik zou mij immers volstrekt belachelijk maken zo bedacht ik, als ik met anderen over dit soort zaken zou gaan praten en eventueel mee zou gaan doen dit soort spookverhalen de wereld in te slingeren. 

Onderzoeken
Ik koos er echter voor om mij eerst eens meer in het een en ander te gaan verdiepen. Ik ben veel minder de gecensureerde volksverlakkende staatsprogramma's op tv gaan volgen en ben in plaats daarvan heel veel gaan lezen over al datgene wat mij werd verteld. Bovendien ben ik veel rechtszaken gaan bezoeken.
Ook bij alle getuigenverhoren in de pedo-zaak Demmink was ik aanwezig en heb goed opgelet. Het waren lange vermoeiende dagen, maar ik had ze beslist niet willen missen. Ik ben nog lang niet van alles wat mij is verteld overtuigd, maar kom er meer en meer achter dat die veel te kleine groep idioten helemaal geen idioten zijn, maar intelligente wakkere goedwillende medemensen.


Klassenjustitierechters
Door mijn vele bezoeken aan rechtszaken (echt heel veel) ben ik er achter gekomen dat rechters er zijn voor woningcorporaties en niet voor huurders. Ik heb ontdekt dat rechters voor de rijken zijn. Rechters zijn er voor hun eigen elite en voor hun o zo onmisbare blauw geklede -opdracht is opdracht- hulptroepen. Rechters zijn wel bereid om naar de waarheid op zoek te gaan, maar dan uitsluitend als beide partijen gelijkwaardig zijn, dus zo ongeveer even veel macht, wat betekend ongeveer even rijk. Maar die vallen elkaar zo min mogelijk aan, want één euro van de vele armen levert veel meer op dan een paar ton van die andere enkele rijke. Bovendien val je je eigen soort niet af, de graaiers hebben elkaar nodig.

Rechtspraak = voetvolk straffen
Er blijven dus maar heel weinig zaken over waar rechters op zoek naar waarheid gaan. Rechters zijn er om het voetvolk te straffen en vooral om de gelegenheid die is gecreëerd om het klootjesvolk zo veel mogelijk uit te persen, te verdedigen en te beschermen. Rechters zijn er om de armen dakloos te maken, zodat een zogenaamde sociale woningcorporatie de vrijgekomen woning voor nog meer kan verhuren.
Rechters zijn er om het grootgraaierstuig van o.m. banken en woningcorporaties in het gelijk te stellen en er zo voor te zorgen dat zij nog hogere bonussen en eventuele vertrekpremies kunnen opstrijken en de boel nog meer kunnen oplichten. 


Nederland Schurkenstaat
Want welke hoogste baas van justitie stopt zijn snikkel nou in een kind? Hoe kunnen zo veel hoog opgeleide keurig pratende juristen hun justitiële reet nou openlijk en schaamteloos afvegen met ontlastend bewijs en het leven daardoor verwoesten van volstrekte onschuldige mensen. Zomaar een van de vele >>> voorbeelden.
Hoe kan het zijn dat een hoge rechter, een raadsheer gewoon door mag gaan met het klootjesvolk berechten/straffen terwijl hij meerdere malen onder ede door verschillende personen is aangewezen als kinderverkrachter en dat dat ook nog eens schaamteloos en openlijk in een >>> verklaring wordt afgekondigd. Waar is het hart gebleven van een door de >>> politie dood getrapte jongen waarvan door justitie wordt gezegd 'doodsoorzaak zwak hart.' Oude kranten waren in de lege lichaamsruimte gepropt. Slechts een paar van de vele, vele kwesties. Maar dat gebeurd toch allemaal niet in keurig Nederland?


Wat is er toch gebeurd met het Nederlandse klootjesvolk dat hier niet tegen ageert en vrijwel iedereen het allemaal wel best vind?

Daarover meer in deel 2 van 'Wat is er toch gebeurd met het Nederlandse klootjesvolk?' Waarin wordt ingegaan op de chemtrails, de Drones zo klein als een mug en ook over wat er in ons voedsel zit!

Door Nico van den Ham