KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

donderdag 27 maart 2014

KAREL BAGCHES ONDERGEDOKEN VOOR NOG MEER TERREUR

Acht mannen stonden op zijn deur te bonken

Joris Demmink poster weken geleden al verwijderd

Groep van 8 mannen
Vanmorgen vernamen wij dat soeverein mens karel bagchus* vannacht de vlucht heeft genomen en is ondergedoken. Een groep van naar schatting 8 mannen heeft gisteren rond 15.00 u. indringend op karel zijn deur staan bonken en bellen. Het bellen en bonken duurde ruim 20 minuten en karel hoorde iemand iets zeggen als ...'jammer zijn, kwijt raken... morgen terugkomen'. karel heeft zich niet laten zien en wellicht dachten zij, dat hij echt niet thuis was. Tot maar liefst 18.00 u. is het onrustig geweest in het portiek van karel zijn woning. Daarna hoorde karel 2 mannen de overige mannen bedanken voor hun komst. De uren daarna werd het langzaam aan stiller.

Blauwe bestelbus pal voor de deur
Van bovenaf heeft karel een blauwe bestelbus, pal voor zijn deur zien staan.
Moest hij daar zo onopgemerkt mogelijk in worden gesleurd? Onopgemerkt, want de staatsterreur die in dit land massaal plaatsvind, moet zoveel mogelijk onopgemerkt blijven. En dat lukt de overheid ook heel goed. De reguliere gecensureerde staats media, TV, radio en de kranten zwijgen in alle talen over dit soort vuile zaakjes!
Websites zoals deze, die dit en nog veel meer overheids smeerlapperij melden, moeten in zijn geheel worden verwijderd! In ons geval moet dat van de >>> semi overheids
organisatie woningcorporatie Stadgenoot.

>>> 
Kort geding verwijderen website Nico van den Ham

Enige weken geleden ook al huis uit gesleurd
Op 18 februari werd karel op een hele smerige wijze zijn >>> huis uit gesleurd.
karel leefde sindsdien in angst en dat was terecht zo is gisteren gebleken. karel vraagt zich af van welke instantie de grote groep intimiderende mannen deze keer waren.
Zijn het de 'stillen' van de in de pedofiel-kwestie Demmink onder ede genoemde >>> Amsterdamse korpschef Jan Jaap Aalbersberg?

Of waren het de hulptroepen van de Amsterdamse GGD, die eveneens onder ede meermalen negatief benoemd is in de pedo-kwestie Joris Demmink?

>>>
 GGD Amsterdam opnieuw genoemd in Pedofielen kwestie 
De grote >>> 
poster over de van pedofilie verdachte v.m. hoogste baas van justitie mr. Joris Demmink is geruime tijd uit angst voor deze man al door karel verwijderd!

Zeer beschaafde zachtaardige man
karel bagchus is een zeer zachtaardige lieve man. Dat kan iedereen met een beetje mensenkennis die het interview wat >>> Steve Brown met karel had, heeft gezien zelf wel constateren. De staatsterreur die losgelaten wordt op deze invalide man is dan ook volstrekt onmenselijk.

Ondanks karel zijn benarde positie is Nico van den Ham jaloers op karel. karel heeft blijkbaar een onderduikadres en dat heeft Nico niet. Angstaanjagend allemaal.

* karel bagchus is een soeverein mens. Soevereine mensen schrijven hun naam zonder hoofdletters.

Wilt u meer weten over soevereine mensen kijk dan hier >>> 
Ik claim mijn naam.

Door onze, voor de staat veel te eerlijke, ongecensureerde nieuwe mediaredactie