KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

maandag 24 maart 2014

GETUIGENVERHOOR 24 MAART 2014 PEDO-KWESTIE V.M. HOOGSTE BAAS JUSTITIE MR. JORIS DEMMINK

Getuigenverhoren in de pedofiel-kwestie voormalig hoogste baas van justitie mr. Joris Demmink.

Vandaag was het de beurt aan voormalig rechercheur Klaas Langendoen. 

Een heel andere sfeer tijdens het getuigenverhoor vandaag in de rechtbank Utrecht. Veroorzaakt door de zoveelste 'toevallige' dode in het horror
>>> 'dodenspoor van Demmink' .
  Fred de Brouwer, die ook te veel wist, werd volgens oog- getuigen op 14-03 opzettelijk >>> dood gereden.

Een geïrriteerde Klaas Langendoen

Het was een zware lange dag in de rechtbank van Utrecht. Een getuigenverhoor dat maar liefst tot 18.00 u. duurde. Het viel direct al op dat oud rechercheur klaas Langendoen hevig geïrriteerd was. Geïrriteerd omdat de overheid zo lang niets heeft gedaan. Behalve dan de voormalig baas van onze 'fijne, keurige' Nederlandse justitie mr. Joris Demmink massaal de handen boven het hoofd houden.

Staats-doofpotkwestie
Schande vindt Klaas Langendoen het, dat een zakenman miljoenen in de kwestie heeft moeten steken, om de justitiële pedofiel kwestie niet voorgoed in de overvolle staats-doofpot te laten verdwijnen. De overheid heeft jarenlang niets gedaan. Dat was, zo verklaarde de 58 jarige Langendoen 'politiek niet verantwoord', omdat als er een gedegen diepgaand onderzoek zou plaatsvinden dat in ieder geval een kabinetscrisis zou veroorzaken.

Schokkend voor onze rechtsstaat
Dat zijn de woorden die Klaas Langendoen vandaag o.a. gebruikte tijdens zijn verhoor. Langendoen is in 1998 voor zich zelf begonnen en onderzoekt al jarenlang de Baybaşin zaak. Daarbij stuitte hij destijds op mr. Joris Demmink. Niet zo verwonderlijk want de Baybasin kwestie heeft alles met Joris Demmink te maken. 
Hoe het ochtend verhoor verder verliep verteld Micha kat van klokkenluideronline.is in het >>> verslag ochtendverhoor demmink getuigenverhoren

Verslagen deel 2 en 3 door Micha Kat van Klokkenluideronline.is

>>> 
Verslag getuigenverhoor deel 2 door Micha Kat


>>> 
Verslag getuigenverhoor deel 3 door Micha Kat


Wij gaan ons opmaken voor het getuigenverhoor van ex gevangenisdirecteur de heer Bart Molenkamp. Morgen vanaf 09.00 uur. in de rechtbank te Utrecht.

Door onze justitiële pedo-redactie