KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

woensdag 12 februari 2014

KWESTIE PEDOGRAAF TELEGRAAF | MICHA KAT

Micha Kat smokkelt top advocaat Gerechtshof binnen!

Vandaag de hoger beroep zitting in het Gerechtshof te Amsterdam inzake de Telegraaf/Pedograaf kwestie. In een vlammend pleidooi van 40 minuten liet Journalist Micha Kat op zeer professionele en onderbouwende wijze vele vuile zaakjes van de Telegraaf de revue passeren. Micha's advocaat was niet aanwezig want die durfde niet te komen. Micha Kat vermoedt dat de Telegraaf zijn advocaat onder druk heeft gezet. 

Dat klinkt onaannemelijk, maar dat dat niet zo'n raar vermoeden is, vertelde een andere advocaat die Micha Kat wél had meegenomen. Die advocaat is de bekende strafpleiter mr. Nico Meijering. Wat mr. Nico Meijering allemaal over de Telegraaf verteld is zeer schokkend! Micha Kat had mr. Meijering verstopt in zijn laptop. De laptop, mocht maar zo open van het Hof en Mr. Nico Meijering kon zo zijn woordje doen.

Schokkend is de werkwijze van de Telegraaf. Luister en huiver!
De krant voor wakker slaap maar lekker door, dan liegen wij u wel voor!

Uitermate misdadig is het, dat de NOS, RTL NIEUWS, Actualiteitenrubrieken enz. weer niet aanwezig waren om Micha Kat, een van de dapperste en eerlijkste journalisten van het land, zijn vlammende zeer goed onderbouwde pleidooi te registreren om vanavond op de Nationale TV uit te zenden. Dat geldt voor deze zaak, maar ook voor vele andere kwesties. Het volk wordt door de reguliere media, waaronder natuurlijk de Telegraaf, dagelijks massaal verlakt!


Hoe intens corrupt, stiekem en crimineel het er in dit zogenaamde keurige land bij de rechtspraak, de politiek, de elite, woningcorporaties en andere grote bedrijven aan toe gaat, is op vele professionele websites te lezen. Een aantal van die sites is via deze site aan te klikken! Wij zelf proberen ook een steentje bij te dragen aan het openbaren van de vele verborgen, intens criminele vuiligheid waar dit zogenaamde keurige rechtsstaatje zich schuldig aan maakt.