KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zondag 22 december 2013

WAT HEEFT U EN NICO VAN DEN HAM MET MR. JORIS DEMMINK TE MAKEN

Pedofiel verdachte
Wat heeft Nico van den Ham met de ex-staatsjurist, tot voor kort hoogste baas van justitie, pedofielverdachte mr. Joris Demmink te maken? Wat heeft u er mee te maken?
Nou, ik liever helemaal niets en ik neem aan u ook niet. Helaas is dat toch wel meer het geval dan dat het mij en ik denk ook u, lief is.

Wat mijzelf betreft zijn er helaas gelijkenissen, ten eerste omdat mr. Demmink, maar ook ik, op dit moment met onze 'fijne eerlijke integere' klassen justitie te maken hebben.
Dat is voor Joris Demmink niet zo erg, want hij is 'elite' maar voor mij wel, want ik ben voetvolk, gepeupel en wordt dan ook voelbaar zo behandeld.


Pedofiel verdachte | Laffe, criminele politieagent

De v.m. hoogste baas van klassen justitie mr. Demmink heeft (nu) met 'zijn' justitie te maken, omdat hij er van verdacht wordt, dat hij jarenlang zijn VVD snikkel in kinderen heeft gestoken!
Ik heb met justitie te maken i.v.m. mijn strijd tegen misdaadgroep woningcorporatie Stadgenoot en haar kliek. Deel uitmakend van die kliek is de gewelddadige laffe corrupte politieman Jack Druppers, die mij te samen met woningcorporatie Stadgenoot helemaal kapot heeft gemaakt.

Financieel
Niet alleen kapot gemaakt, door van mij een heel ander intens verbitterde , achterdochtige, angstige man te maken, maar ook financieel ben ik door dit corrupte (semi) overheids-schorem volledig ten gronde gericht.
Hier een lange lijst van Asociale en misdadige acties én werkwijzen
van >>> Woningcorporatie Stadsgenoot en haar kliek waaronder politieman beroeps-leugenaar Jack Druppers.


Advocaat kosten pedofiel verdachte mr. Demmink

De kosten die de voormalig hoogste baas van justitie mr. Demmink inzake zijn seks met kinderen kwestie maakt, worden volledig door zijn voormalige werkgever onder leiding van het VVD duo, Bakbeest Ivo Opstelten en Bietenkop Fred Teeven betaald.
Tot nu toe is dat zo'n € 39.000, die u en ik mogen betalen voor de rechtsbijstand van deze rijke enge mr. Demmink. 


€143.000,- belastinggeld voor een geile VVD snikkel van 23 centimeter lang!!!
De overheid gaat overigens in andere gevallen ook heel royaal om met uw euro's als het om rechtsbijstandkosten en aanverwante kosten gaat inzake seks smeerlapperij van geil staatstuig! Voormalig VVD wethouder Henk de Greef van Wassenaar heeft blijkbaar een lul van 23 centimeter. Een VVD snikkel waarmee hij een ander een lesje heeft willen leren. Althans, zo gaat het verhaal. 
Het potentiële slachtoffer vond dat niet leuk en ging daar een heleboel drukte om maken. Uiteindelijke kosten voor de gemeenschap €143.000,- gemeenschapsgeld. Een paar cent meer dan €6.217,39,- per centimeter-lul zullen we maar zeggen. Hoe dat verder is afgelopen hoort en leest u >>> hier 

Advocaat kosten Nico van den Ham in zijn strijd tegen misdaadgroep

Nico van den Ham die vanwege zijn jarenlange >>> klokkenluidervervolging dus ook financieel helemaal gesloopt is, moet nu een gedeelte van zijn advocaat kosten vanwege een rechtszitting >>> regelrechte schijnvertoning wél zelf betalen.
Iets wat echter volstrekt onmogelijk is, dus vanaf nu dan maar geen advocaat. Rechtsongelijkheid? Klassenjustitie? Ik dacht het wel! JURIDISCHE HULP GEVRAAGD! 

 JOURNALISTEN WELKOM! 

Alles wat ik in dit bericht en andere berichten over woningcorporatie Stadgenoot en haar kliek beweer, is de absolute waarheid en niets is overdreven, ook niet inzake de grote aantallen brandstichtingen.

Alles wat ik beweer, kan ik ondersteunen met degelijke steekhoudende bewijsstukken!!!

Nico van den Ham, melder van slechts datgene wat hem is overkomen en die voor dat melden daarvan zwaar wordt bestraft.
Daar weer over klagen, nog meer straf!I.s.m. onze wie naait wie redactie