KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zondag 10 november 2013

HUURDER VAN WONINGCORPORATIE STADGENOOT VOLLEDIG BUITEN ZINNEN

Een huurder van de asociale woningcorporatie Stadgenoot, is afgelopen vrijdag volledig buiten zinnen geraakt door de levens ontwrichtende renovatie werkzaamheden van de meedogenloze, gewetenloze, woningcorporatie.

De bewoner van het wooncomplex had nachtdienst gehad en kwam omstreeks 07.30 u. doodmoe thuis. Uiteraard wilde hij gaan slapen en toen hij nog maar net in bed lag, gingen meerdere bouwvakkers voegen uitfrezen, pal aan de gevel op de hoogte van zijn woning. Dat geeft een geluid dat door merg en been gaat en je wordt er knettergek van.

De bewoner die, zoals de meeste huurders in het complex, heftig lijdt aan de gedachte wat hem nog te wachten staat, het ergste moet nog komen, raakte daardoor helemaal buiten zinnen en heeft de bouwvakkers zeer ernstig bedreigd. De politie is er aan te pas gekomen en heeft boel gesust.

Alhoewel wij geweld, of zelfs met het dreigen daarvan, ten stelligste afkeuren, begrijpen wij de reactie van de bewoner wel. Af te vragen is, wie hier de werkelijke schuldige is, de huurder of de asociale -wij hebben volstrekt schijt aan onze huurders- woningcorporatie Stadgenoot.

Wij hebben het voorspeld, er gaan aan het Prins Bernhardplein in Amsterdam slachtoffers vallen in welke vorm dan ook.
Slachtoffers van het asociale, misdadige, gewetenloze Stadgenoot en haar kliek.


Gemeentebestuur Amsterdam zou moeten ingrijpen, maar doet niets en heeft ook schijt aan haar inwoners-gepeupel wat aan het Prins Bernhardplein woont.

Dat was zo >>> Wooncomplex Stadgenoot geteisterd door brandstichtingen

En dat is nog steeds zo >>> Renovatie Website

 
Door onze corrupte woningcorporatieredacteur kroegloper Dhr. Vroeghindewey

i.s.m. onze volstrekte schijt aan het huurdersgepeupelredactie