KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

vrijdag 25 oktober 2013

LAF NOS TUIG TRAPT DODE HUISARTS NOG MEER KAPOT

Huisarts Tromp nog niet dood genoeg
Het laffe, misdadige tuig, van het pulp, volksverlakkend, zwijg lieg en bedrieg
>>> NOS Journaal, is in hun gecensureerde pulp-Journaal al de hele dag intensief bezig, om de door justitie de dood ingejaagde huisarts Nico Tromp uit Tuitjenhorn nog meer kapot (na) te trappen, dan dat de man al is!


Ook heks Suzanne Bosman en ja-knikker Rick Nieman van het RTL Nieuws nu wel gretig, om dit meedogenloze natrap-nieuws de RTL pulp-satellietzender op te slingeren.

Eerst was het  helemaal geen nieuws!
Was het eerst helemaal geen nieuws voor het laffe Ja Knikkers PULP NOS Journaal, dat de door iedereen in Tuitjenhorn zeer geliefde huisarts zich door toedoen van justitie in grote wanhoop van kant had gemaakt.
Nu er massaal, laf en intensief op de dode huisarts wordt ingetrapt door het IGZ, staan de door de overheid gehersenspoelde hypocrieten van de NOS vooraan en is het wat hun betreft wereldnieuws!

Meedogenloze -schijt aan alle nabestaanden-  NOS Schoft, Rik van de Westelaken
De meedogenloze NOS schoft, Rik van de Westelaken, u weet wel dat 'keurige', strak in het pak zittende 'ideale nep-schoonzoontype', had zelfs in het zes uur journaal de gore achterbakse moed om te vermelden dat dokter Tromp 'niet meer Slachtoffers had gemaakt!' Kan het nog vuiler? Heeft Tromp geen familie Rik?
Waar leen jij je voor om zoiets te zeggen? Denk zelf eens na!


Heeft huisarts Tromp de brandkast van Spaansen leeg gehaald? Roofmoord?
Heeft huisarts Tromp, mijnheer Spaansen zijn geld meegenomen nadat hij was overleden? Was het een roofmoord? Nee dat is niet gebeurd, mevrouw Elly Spaansen was gewoon thuis tijdens het overlijden van haar man en heeft dat in haar >>> verdrietige verhaal dan ook niet verteld! Mevrouw Spaansen had zelfs in de dorpskrant de geliefde, altijd zwaaiende dorpshuisarts Nico Tromp bedankt voor zijn geweldige werkwijze!

Relatie
Had Huisarts Nico Tromp een stiekeme relatie met de vrouw van mijnheer Spaansen en moest mijnheer Spaansen daarom 'uit de weg' worden geruimd. Nee mijnheer Spaansen had nog maar heel even te leven en was op een vreselijke manier stervende en op dat spoedige sterven kon dokter Tromp dan ook nog wel even wachten, als dat zo zou zijn!

NOS, volstrekt schijt aan alle nabestaanden en geschokte dorpsbevolking
De NOS heeft in haar gretige laffe partijdige nieuwsgeving absolute lak aan zowel de nabestaanden van de heer Spaansen én aan die van dokter Tromp. Ook met alle over de huisarts tevreden dorpsbewoners van Tuitjenhorn wordt op geen enkele wijze rekening gehouden. Niet alleen de NOS, maar ook het RTL 4 Nieuws heeft lak aan alles en doet maar wat.

Honderd keer de  normale dosis morfine
Honderd keer de normale dosis morfine heeft Huisarts Nico Tromp aan zijn patiënt gegeven en ook nog een grote hoeveelheid dormicum zo meld de Inspectie voor de Gezondheidszorg en dat siert deze HUISARTS-HELD enorm! Niks geen gekloot, niet langer laten lijden, die in vreselijk in doodstrijd verkerende patiënt, die toch binnen een  paar uren of voor mijn part een paar dagen intens lijden op een vreselijke manier sterft.


Intens gemeen om iemand voor regeltjes te laten stikken

Ik heb zelf te vaak boven een akelig stervende staan hangen en het is zo intens gemeen en zo egoïstisch, om iemand gewoon maar te laten stikken vanwege die hypocriete rot regeltjes! Dat vreselijke stikken was aan de orde bij de heer Spaansen.

Grote hulde aan huisarts Tromp. Grote minachting voor de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ), justitie, politie en Mainstream-media.

Sterkte en alle respect
Heel veel sterkte aan de beide families en sta boven al dit abjecte regeltjes overheidstuig!
Huisarts Nico Tromp schrok zich kapot inzake de toestand van mijnheer Spaansen en heeft de juiste beslissing genomen!


Hulde en respect voor huisarts Nico Tromp!

____________________________________________

Naschrift na het aanhoren van de broer van de overleden Spaansen in Paul en Witteman omstreeks 23.40 uur

Het abjecte NOS gaat omstreeks 24.00 uur in het journaal gewoon door met het natrappen!

Omstreeks 23.40 u Paul en Witteman.  Grote schande zo blijkt ook nu weer!
Woeste familie! Een uitermate realistische, zeer redelijk overkomende broer van mijnheer Spaansen, verteld dat zijn broer naar zijn eind geholpen moest worden.
Hij gaf aan dat al die termen en regeltjes niet belangrijk waren in die vreselijke situatie waarin zijn broer verkeerde.

De altijd, naar iedereen in het dorp zwaaiende huisarts, zoals broer Spaansen vertelde, is dood. Helaas is hij nog niet dood genoeg en de interessant doende meedogenloze, regelneukers zullen nog wel even doorgaan met het respectloze sarren van de beide families en de dorpsgenoten. Families en dorpsgenoten, die het zwaaien van hun familielid en fijne gewaardeerde huisarts Nico Tromp zeker zullen missen.

Eerste bericht in deze kwestie:
>>> Huisarts de dood ingejaagd door justitie, NOS zwijgt!


Vorig bericht:
>>>
Volksverlakkende nep klachtenregeling van Nationale Ombudsman zelf

Van onze -jaag een ander de dood maar in- redactie