KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

donderdag 17 oktober 2013

PULP-ZWIJG-LEUGEN EN BEDRIEG-MEDIA DRAAIT OP VOLLE TOEREN!

Pulp-zwijg-lieg-belazer en bedrieg-media draait op volle toeren
De Nederlandse pulp, leugen, zwijg, mainstream media draait op volle toeren.
Rusland, Rusland en nog eens Rusland. Rusland en de mensenrechten, Rusland dit en Rusland dat. Poetin zus, Poetin zo. Het wordt ons massaal en onophoudelijk door de strot geduwd door onze fijne eerlijke onpartijdige pulp-lieg-zwijg en belazer-media.
'Het gepeupel trapt er wel in, want herhaling, ja herhaling, is de kracht van de boodschap!' 'Paul en Witteman', biertje erbij en 'hik', we geloven het allemaal wel!


Voetvolk laat zich braaf belazeren
En natuurlijk is er in Rusland veel mis, heel veel! Maar ook in het door en door corrupte Nederland. Alleen horen, zien en lezen we daar slechts in een enkel geval wat over.
En als er dan toch eens een programma is, wat de 'gore moed' heeft wat aandacht te besteden aan bijv. >>> politie trapt jongeman dood! Hart en hersenen uit lichaam geroofd. Lege ruimtes in het lijk, opgevuld met oude kranten, allemaal in 'keurig Nederland', dan is zo'n programma een week later plotsklaps van de buis verdwenen!


Willem Holleeder, mr. Joris Demmink
Willem Holleeder kent iedereen. Tot voor kort de hoogste baas van
justitie >>> mr. Joris Demmink kent bijna niemand, terwijl dat net andersom zou moeten zijn. Waarom? Omdat Willem Holleeder meer fatsoen in zijn pinknagel heeft, dan de voormalig hoogste baas van het ministerie van justitie mr. Joris Demmink in 
zijn justitiële kop heeft! Netjes praten kan hij, zoals al die meesters in de rechten dat wel kunnen. Netjes omgaan met zijn VVD-Pedo-Lul, gaat hem wat moeilijker af, zo wordt beweerd.

Niet verzonnen

Als u nu denkt, dat die v.m. zeer hoge topambtenaar, v.m. baas van justitie, mr. Joris Demmink het best wel erg vind, dat er zo over hem wordt geschreven of gesproken, dan heeft u het helemaal mis! Mr. Joris Demmink trekt zich er niets van aan, dat hij wordt beschuldigd van het proppen van zijn oude snikkel in minderjarige jongetjes.
En dat ik dat niet heb verzonnen en dat dus dan ook zo is, kunt u lezen horen en zien in het bericht, met een korte reportage >>> Het verschil tussen mr. Joris Demmink en Nico van den Ham
.

Wordt het onderhand niet weer eens hoog tijd dat president Poetin mij weer opbelt voor informatie ? >>> Open brief aan Poetin >>> open brief Poetin nr. 2

I.s.m. onze criminele, bezopen -prop je lul overal maar in- redactie