KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

dinsdag 6 september 2022

Leider boerenorganisatie waarschuwt kabinet; Mogelijk komt afgelegen weiland wel vol te staan met burgers

Op waarschuwende toon vertelt Mark dat 'ze' In Den Haag niet snappen, dat het Malieveld misschien wel vol komt te staan! En niet eens met boeren, maar met gewone burgers van Nederland, zo gaat Mark verder. Echter het regime, snapt het heel goed! Tekst gaat verder onder de video.

Het Malieveld, Stroe en ook het Museumplein zijn door het regime en haar omvangrijke kliek, aangewezen, afgelegen weilanden waar je meestal wel gezellig bij elkaar mag komen van onze 'leiders'. Gezellig; muziek, praten, dansen, nog meer praten, lachen, roepen enz. Het regime vindt dat best wel grappig. Als je na afloop dan ook nog je biertje, je treinkaartje of het volgooien van je benzinetank, keurig betaald met je pinpas, dan doe je het allemaal precies zoals het regime het wil en is er niets aan de hand.

Demonstreren is een volstrekt zinloze bezigheid, zo is nu toch wel eens een keer gebleken. In protest komen door massaal nergens meer aan mee te werken zou een betere optie zijn. Demonstraties organiseren om daartoe op te roepen, zal wel niet mogen, dus dan doen we dat niet. We zijn met veel te weinig en doen veel te veel.

Als de staat de dader is en jij het slachtoffer, dan zou je op een gegeven moment
toch moeten beseffen dat elke vorm van burgercriminaliteit kruimelwerk is.
 

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND.

Categorieën: zie hieronder en klik op de labels