donderdag 2 juni 2022

De Toestand in Nederland | Publicatie nr. 2

De Toestand in Nederland

De Toestand in Nederland is in de linkerkolom van deze site permanent aan te klikken en wordt, naargelang van de situatie, regelmatig bijgewerkt en aangevuld.

Publicatie nr. 2. 2 juni 2022 
Vervolg op >>> publicatie nr. 1

Medicijnen, Wetenschappers, Kinderen bij ouders wegroven, Kinderen bij ouders weggerukt gerelateerd aan toeslagenaffaire, woningnood.

Medicijnen
Werkzame, levensreddende medicijnen
worden, als dit patentloze, dus goedkope medicijnen zijn, door het regime streng verboden.

Douane
Douaniers zijn net mensen, zoals bijvoorbeeld >>> militairen en volgen de bevelen van diegene die zij als hun leider beschouwen gehoorzaam op. Levensreddende medicijnen die het volk in haar wanhoop in het buitenland heeft besteld, maar door ons regime verboden zijn, worden door de douane massaal onderschept en in beslag genomen. Het grootste gedeelte van het volk is door de staatsmedia zo gehersenspoeld, dat zij het hier volstrekt mee eens is. Diegenen die wel de moed hebben hiertegen in te gaan, worden niet zelden zwaar vervolgd.

Wetenschappers
Een groot aantal (vaak wereldwijd) vermaarde wetenschappers zoals artsen, hoogleraren, chirurgen en virologen hebben het een en ander uitgezocht inzake
Covid-19. Zij willen hun bevindingen openbaar maken en onderbouwen. Echter, zij worden categorisch geweigerd door de staatsmedia omdat hun onderbouwde conclusies niet zo van pas komen voor het Nederlandse regime.

Kinderen bij de ouders wegroven
Misdaadorganisaties die onder de noemer Jeugdzorg opereren, harken al vele jaren veel geld binnen door het massaal bij de ouders wegroven van hun kinderen. Dat levert hartverscheurende verhalen, vol ellende, leed en verdriet op. De misdaadgroepen worden gesteund door diegenen van het laatste beslissende woord, rechters. Het onderworpen volk komt, op enkele uitzonderingen na, hiertegen niet in opstand.

Kinderen bij de ouders weggerukt, gerelateerd aan toeslagenaffaire
Bij een groot aantal gezinnen is door misdadige belastingambtenaren grote financiële ellende aangericht. De toeslagenaffaire was voor andere aan de staat gerelateerde misdaadgroepen, die onder de noemer Jeugdzorg opereren, een mooie gelegenheid om in één keer een grote slag te slaan. Maar liefst 1675 kinderen (mogelijk meer) werden, in samenwerking met rechters, bij de ouders weggerukt. Het onderworpen volk komt, op enkele uitzonderingen na, hiertegen niet in opstand.

Woningnood
Er is een tekort van 300.000 woningen. Een groot aantal Nederlandse daklozen leeft al jaren op straat en er komen er meer bij. Voor een sociale huurwoning zijn er wachtlijsten tot wel 17 jaar, althans voor de onderworpen Nederlander. Buitenlanders die in de moeilijkheden zaten voordat zij naar onze schurkenstaat kwamen krijgen, als ze mogen blijven, heel snel wél een woning toegewezen. De door haar eigen regime gediscrimineerde Nederlander vindt het ook betreffende deze kwestie allemaal wel best. Af en toe is er hier en daar een sukkelige - zang en spandoeken demonstratie - en daar blijft het dan bij. Na afloop van zo’n gezellige demonstratie bijeenkomst wordt er vaak nog even wat gedronken. De drankjes en treinkaartjes voor de terugreis worden in veel gevallen betaald d.m.v. te pinnen. Precies zoals het regime en haar omvangrijke kliek het wil.   

Binnenkort publicatie nr. 3.


NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND.
Categorieën: zie hieronder en klik op de labels.