KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

woensdag 8 januari 2020

Medewerkster steelt miljoenen van corrupte Amsterdamse woningcorporatie Stadgenoot

Gestolen
Een medewerkster van de tot op het bot corrupte Amsterdamse woningcorporatie Stadgenoot heeft miljoenen euro's gestolen van het misdadige woonbedrijf.
De vrouw was een senior financieel medewerkster van Stadgenoot. Die positie maakte het haar mogelijk om jarenlang regelmatig geldbedragen van tussen de 10.000 en 20.000 euro over te maken naar de rekening van haar minderjarige dochter. Van het geld ging zij gokken en boekte luxe vakanties.

Branden

Stadgenoot, de twee na grootste woningcorporatie van Amsterdam staat zelf al jarenlang in het nieuws betreffende haar >>> contacten met een pyromaan. Die heeft door het stichten van branden in één van de grotere wooncomplexen van de Misdaadgroep enorme maatschappelijke onrust, schade en een zwaargewonde, die voor het leven >>> invalide en verminkt is, veroorzaakt. 

Nepnieuws
Een >>> woordvoerder van de misdaadgroep bevestigt de fraude, maar zegt niet om hoeveel geld het precies gaat. "In het belang van het strafrechtelijk onderzoek kunnen we geen toelichting geven", voegde de woordvoerder  er nog aan toe. 
Ook het met Stadgenoot bevriende nepnieuws, bejaarden-krantenvod >>> Het Parool bericht over de kwestie.

Misdaadgroep ING
De medewerker werd betrapt, omdat >>> misdaadgroep ING de overboekingen niet vertrouwde en aan de bel trok. Stadgenoot heeft de medewerker direct ontslagen.

Corrupte rechter
Stadgenoot zal het geld terug proberen te krijgen en heeft daarvoor alvast contact gezocht met één van haar bevriende klassenrechters waaronder de tot op het bot corrupte Amsterdamse rechter >>> mr. C.L.J.M. De Waal


Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND,Nico van den Ham, Savannah Whitefield. Sectoren: Gerechtelijke misdaad, Schurkenstaat der Nederlanden, Corrupte Reguliere Media, Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Censuur, Mensenrechtenschendingen.