KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

vrijdag 19 juni 2020

Teken de petitie! Ontslag politie agenten voor de mishandeling van de lieve, vriendelijke hond, Tommy

Hartverscheurend
Verminkt
Ontslag gaat ons bij lange na niet ver genoeg voor het laffe, laffe politietuig dat deze altijd lieve, vriendelijke hond aan een boom lieten vastbinden, herhaaldelijk met een stroomstootwapen verdoofden en op satanische wijze zo hebben gemarteld en voor het leven hebben verminkt. 

Angstaanjagend
Maar, de petitie tekenen is tenminste wat! Dit angstaanjagend, laffe, gewapend politietuig, mag niet langer met een pistool op straat lopen! Volgende keer bent u mogelijk aan de beurt!  Laat uw stem horen en teken alstublieft de >>> petitie!


Hoektand
Een politieagent sloopte de vastgebonden en verdoofde Tommie een oog uit zijn hoofd. Schopte 7 tanden uit zijn bek en brak zijn kaak. Trok een (boven)hoektand met wortel en al uit zijn bek en bracht diverse andere ernstige verwondingen aan, onder andere in de omgeving (wellicht omdat het daar veel pijn veroorzaakt) van zijn balzak.
Hieronder foto's van Tommie op de behandeltafel van de dierenarts. De dierenarts die nog nooit eerder een dier zo toegetakeld had gezien. Zie hierover ook ons vorige artikel, met videoklik  >>> hier.      Klik voor de petitie >>> hier.

  


Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Politie, Dierenmishandeling, Politiek, Gerechtelijke misdaad, Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Zelfmoord, Schurkenstaat der Nederlanden, Mensenrechtenschendingen.