KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

vrijdag 12 juni 2020

Niet agressieve, aan boom vastgebonden, hond op duivelse wijze zwaar mishandeld door politieagenten

Tommie op de tafel
 van de dierenarts

Een overmacht aan politie. Met zijn allen keken ze ernaar, genoten ervan en niet één smeris zei er wat van! De niet agressieve hond, moest eerst door de eigenares aan een boom worden vastgebonden.
Daarna werd het arme dier door een crimineel, laf stuk politievuil met een stroomstootwapen verdoofd. Vervolgens trapt de nazi de in coma liggende hond 7 tanden uit zijn bek. Een hoektand is met wortel en al, waarschijnlijk met een tang, uit de kaak getrokken. Hond Tommie is ook een oog kwijt en nog veel meer, zo verteld de dierenarts in de video. 

Meer tekst onder de schokkende videoWij voorspellen betreffende deze kwestie het volgende: 
  • Een corrupte rechter zal, als er al een rechtszaak van komt, de betrokken politieagenten niet veroordelen. 

  • Heel misschien, volgt er een milde, voorwaardelijke straf om de rechtspraak toch nog wat te doen laten lijken.

  • Er komen geen demonstraties van een man of 5000 op de Dam in Amsterdam en andere grote steden als het gaat om Nederlands politiegeweld

Het volgende willen wij nog naar voren brengen: Ook betreffende deze kwestie, is het voor ons en dan met name voor Nico van den Ham niet te bevatten, dat het merendeel van het volk ook dit allemaal maar accepteert en niet massaal en langdurig hiertegen, hevig in opstand komt!

Er is een lange lijst van door de Nederlandse politie vermoorde mensen. Deze mensen zijn door de politie gewurgd, door de politie net zo lang in elkaar geschopt totdat de dood intrad, door de politie laf in de nek, ja u leest het goed, in de nek geschoten, terwijl het slachtoffer van de politie wegliep enz. enz. enz. Een lange lijst dus en dan hebben we het niet alleen over >>> Rishi Chandrikasing, Michel Komen, >>> Ihsan Gürz, >>> Bertus de Man, >>> Mike Stok en nog veel meer, minder bekende, gevallen. Een lange lijst politiemoorden, net zoals in Amerika, waartegen hier in Nederland wél wordt gedemonstreerd! Voor Nico van den Ham onacceptabel en niet te bevatten! 

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Politie, Politiek, Gerechtelijke misdaad, Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Zelfmoord, Schurkenstaat der Nederlanden, Mensenrechtenschendingen.