KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zaterdag 4 juli 2020

Eerlijk nieuws op internet gepubliceerd houden en onder ogen van het volk brengen vrijwel onmogelijk

Verkoop van geruststellende
leugens meer en meer succesvol! 


Aan de man brengen van de, voor de meesten ongemakkelijke, waarheid, vrijwel uitsluitend nog enigszins mogelijk via internet en dan alleen aan een relatief kleine, geselecteerde, reeds ingewijde groep. 

Hoe dan ook, voor het grootste gedeelte van het volk geldt: Liever geruststellende leugens dan de ongemakkelijke waarheid.  


Verwijdering

Om als burgerjournalist eerlijk nieuws op internet te publiceren is nog niet zo moeilijk. Maar eerlijk nieuws gepubliceerd te houden en aan het, door nepnieuws -journalisten met een staatsperskaart, geïndoctrineerde volk onder de aandacht te brengen is vrijwel onmogelijk geworden.   


Censuur
Er is enorme censuur. Datgene wat niet zo van pas komt wordt (vaak onmiddellijk na plaatsing) van internet verwijderd. Dat geldt ook voor eerlijk nieuws als je dat met onomstotelijk bewijs hebt onderbouwd. Juist wordt het verwijderd, als jouw eerlijke nieuws niet voor twijfel vatbaar is! Maar dat is nog niet alles.


Filterbubbel
Als jouw bericht wel blijft staan, dan nog bereik je er vrijwel niets meer mee! Dat ko
mt omdat jouw eerlijke maar dus ongewenste nieuws via ver ontwikkelde technieken, uitsluitend onder ogen komt bij altijd en alleen maar dezelfde groep mensen. Deze groep is door hun persoonlijk zoekgedrag op internet, door middel van allerlei moderne technieken, zoals algoritmen, cookies enz. terecht gekomen in een persoonlijke, afgeschermde (digitale) 'bubbel', ofwel een filterbubbel. Automatisch is er, of je dat nu wilt of niet, een profiel van je aangemaakt. In dat profiel is vastgelegd wat voor een persoon je bent, wat je voorkeuren en interesses zijn. Van de eerlijke burgerjournalist is natuurlijk ook zo'n profiel aangemaakt en de techniek zorgt er automatisch voor, dat vrijwel uitsluitend gelijkgestemden 'elkaar ontmoeten' op internet.  

Het andere (veel grotere) deel van het door de reguliere media geïndoctrineerde volk, dat niet 'wakker' is of in veel gevallen ook helemaal niet 'wakker' wil worden, komt door zijn of haar surfgedrag ook terecht in zo'n 'bubbel'. Alleen is die 'bubbel' er dan natuurlijk een, waarin hele andere interesses en persoonlijke voorkeuren zijn vastgelegd. Geavanceerde technieken zorgen er dus ook hier weer voor dat die laatste groep, tijdens zijn of haar zoektocht, niet terecht komt bij die eerste en vice versa.

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Politie, Politiek, Gerechtelijke misdaad, Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Zelfmoord, Schurkenstaat der Nederlanden, Mensenrechtenschendingen.