KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

dinsdag 19 mei 2020

Nico van den Ham ernstig ziek en kan daardoor niet alles meer beantwoorden

En dat allemaal net op het >>> moment dat ik weer meer actief wilde worden op deze site.

Al bijna 5 maanden ben ik aan het kwakkelen met mijn gezondheid. De laatste 2 dagen is de toestand schrikbarend achteruitgegaan. Gisterenavond werd ik nog bezocht door een huisarts en een verpleger. Ik kreeg een injectie tegen hevige pijn Een injectie die overigens niet heeft geholpen. Vanmorgen was mijn eigen huisarts op bezoek. Eten doe ik al een paar dagen niet meer. Drinken doe ik met grote tegenzin. 

Vrijdag ga ik in de 'tunnel' voor een CT-scan. Dat is omdat ik wil weten wat mij precies mankeert, meer niet! Mij laten behandelen voor bijvoorbeeld darmkanker, wat ik vermoed dat ik heb, doe ik niet. Ik ben niet bang voor de dood, maar heb wel veel angst voor de wijze waarop dat sterven moet plaatsvinden.

Er wordt mij via Facebook, e-mail, erg veel schriftelijke informatie toegezonden. Daaronder veel, vaak ellenlange video's. Of ik het allemaal maar even wil bestuderen. Het was al onmogelijk die informatie allemaal te bestuderen. Nu is het voor mij onmogelijk geworden om al die mensen die het een en ander toezenden daarvoor te bedanken. Ik zal, zover dat in mijn vermogen ligt, nog wel alles bekijken om te beoordelen of er iets tussenzit wat erg (ook voor mijzelf) belangrijk is. Ook is er veel telefoon. Telefoongesprekken die vaak lang duren. Ik begrijp de mensen wel. Ook zij zitten vol van hun zaak en willen dat kwijt, maar ook dat kan ik allemaal niet meer aan.

Ik vraag voor dit alles begrip


Ik vond dat ik de bovenstaande situatie hier moest mededelen, al was het alleen maar voor de duidelijkheid.

Nico van den Ham