KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zondag 29 september 2019

Melder van Misstanden Nico van den Ham loopt weg bij bral-vergadering over rechtsspraak Tweede Kamer

De Tweede Kamer is opgedeeld in commissies. In zo’n commissie zitten Kamerleden die zich bezighouden met het beleidsterrein van een ministerie. De commissies vergaderen regelmatig in de kleinere zalen van de Tweede Kamer. Afgelopen donderdag was ik, op aandringen van enkele medeslachtoffers van partijdige corrupte rechters, aanwezig bij zo'n vergadering van de vaste commissie van Justitie en Veiligheid. Het onderwerp was rechtspraak. Verder lezen onder de video.Al na een uur ben ik weggegaan, omdat ik niet meer tegen het zinloze gebral kon.
Zo'n vergadering wordt rechtstreeks op tv uitgezonden en kan daarna, zoals uit bovenstaande video blijkt, worden teruggekeken. Ook dit zoetsappige gebral over de rechtspraak heeft alleen maar als doel het onderworpen volk te laten blijven geloven dat de rechtspraak in Nederland niet tot op het bot corrupt is. Sander Dekker, minister voor Rechtsbescherming (misdaadgroep VVD), wees zoals verwacht nog uitgebreid met een beschuldigende vinger naar de rechtspraak in de landen >>> Polen en Hongarije (vanaf ong. 2.18), zodat de aandacht van de immense corruptie bij de Nederlandse rechtspraak weer buiten beschouwing kan blijven en het onderworpen volk blijft geloven dat het in onze verkapte schurkenstaat allemaal wel goed zit.


Nico van den Ham Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Nico van den Ham, Savannah Whitefield. Sectoren: Gerechtelijke misdaad, Schurkenstaat der Nederlanden, Corrupte Reguliere Media, Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Censuur, Mensenrechtenschendingen.