KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

woensdag 17 april 2019

Wordt na Martine, de andere helft van wereldberoemde tweeling, Louise Fokkens, binnenkort ook dakloos?


Ontruimingsprocedure
Het kan niet op! 
Was er vorige week een ontruimingsprocedure in de Haarlemse rechtbank waar de ene helft van de bekende tweeling, de 77-jarige Martine, door de mangel werd gehaald. Morgen is de andere helft, de uiteraard even oude Louise, aan de beurt.


Toestemming

Vorige week maakten wij opnamen in de rechtszaal in de zaak van Martine. Morgen hebben we toestemming om de rechtszitting van Louise Fokkens te filmen. Deze vindt plaats in de rechtbank van Almere om 09.30 uur. 


Amsterdamse Wallen
Verleden jaar wilden wij een reportage met Louise en Martine Fokkens maken op de Amsterdamse Wallen, waar beiden meer dan 50 jaar hebben gewerkt. Wij zijn 3 dagen met de tweeling op de wallen geweest, maar er is geen reportage.

Fotograferen

Toeristen uit de hele wereld maken dat onmogelijk. We know you, we saw you on television and in the cinema. We want to be photographed together with you'. Dus stond Nico in plaats van een reportage te maken letterlijk de hele dag te fotograferen en eindeloos te wachten tot de Fokkens klaar waren met het uitdelen van handtekeningen. 

Televisieserie 
De 'Ouwehoeren' hebben een boek geschreven, een televisieserie en 2 bioscoopfilms gemaakt. Daar is en wordt nog steeds veel geld aan verdiend. De dames Fokkens kregen nagenoeg niets en worden meer en meer >>> belazerd.  

Morgen, in de rechtbank Almere 0m 09.30 uur. Opnamen in het kader van daklozenhandel. 


Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Nico van den Ham, Savannah Whitefield.