KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

dinsdag 9 april 2019

Martine Fokkens (77), de ene helft van de 'Ouwehoeren', binnenkort ook slachtoffer van de NL daklozenhandel?

Hoe een woningbouwvereniging ook de wereldberoemde Martine Fokkens dakloos probeert te maken. Luister vooral goed naar de man die het woord voert voor de misdaadgroep. Een openbare voorspelling betreffende de afloop doe ik niet. Wel heb ik aan Martine verteld wat mijn voorspelling is. Ik hoop dat ik het eens een keer mis heb! Start de video en bekijk de door mij integraal audiovisueel opgenomen rechtszitting.    Dagelijks grote groepen van de bevolking dakloos maken is één van de vele kenmerken van een heuse schurkenstaat. Nico van den Ham  

Zie ook:

Facebook >>> Martine Louise Fokkens 

YouTube >>> The Fokkens, come and Meet them

>>> Louise en Martine Fokkens oftewel 'De Ouwehoeren'
        vertellen Nico van den Ham wat hen is overkomen
.

Nico van den Ham | Grens is bereikt | De website blijft 'in de lucht' | E-mail en vooral telefoon aan banden

Al langere tijd beklaag ik mij via deze site, maar ook telefonisch en via de e-mail, dat ik het niet meer aan kan om 2 websites te onderhouden, 5 uur per dag aan de telefoon te zitten en de vele goedbedoelde e-mails en andere berichten via sociale media allemaal individueel te beantwoorden. 

De afgelopen dagen heb ik mijzelf voor de keus gesteld: of te stoppen met de website (wat ook het einde betekent van Nico van den Ham) of te stoppen met het beantwoorden van ellenlange telefoongesprekken en de vele e-mails en andere berichten.  

Ik heb gekozen voor de website! Vanavond laat het videoverslag van de ontruimingsprocedure betreffende Martine Fokkens, beter bekend als één van de twee "Ouwehoeren". Daarna de beloofde nabeschouwing rechtszaak Nico van den Ham van afgelopen vrijdag 5 april j.l. 

Nico van den Ham