KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

vrijdag 5 april 2019

Vanmiddag wrakingszitting Klokkenluider Nico van den Ham en Huis voor Klokkenluiders valt verder uiteen!

Wraking
Op 19 maart 2019 wraakte Klokkenluider Nico van den Ham tijdens een rechtszitting, die >>> hier is te zien, de rechter. Vanmiddag om 15.00 uur vindt de behandeling van die wraking plaats in de rechtbank te Lelystad. Er is toestemming om de zitting audiovisueel op te nemen. Wij denken te weten waarom dat opnemen zomaar mag en komen hier later nog op terug. 

Klokkenluider
Elke overheidsinstantie, dus ook het 'Huis voor Klokkenluiders', of een aan de overheid gerelateerde organisatie 'de kliek' zoals wij het altijd benoemen, werkt mee aan het opzettelijk kapot maken van de levens van mensen die ooit iets goeds hebben gemeld, maar wat de economie van de boven ons gestelden niet zo goed van pas kwam. Welke economie? Deze >>> economie

Huis voor Klokkenluiders valt verder uiteen

Crisis Vier adviseurs verwijten collega’s in een brief aan de Tweede Kamer onkunde en een kille houding ten opzichte van klokkenluiders.
Het Huis voor Klokkenluiders is doormidden gebroken. Bijna de voltallige afdeling Advies, die klokkenluiders bijstaat bij het melden van misstanden, wil opstappen. De adviseurs verwijten de andere medewerkers van het instituut onkunde en een te kille houding ten opzichte van klokkenluiders.

Dat staat in een brief die vier adviseurs maandag naar de Tweede Kamer hebben gestuurd. De Kamer is bezig met een poging om het disfunctionerende klokkenluidershuis weer op de rit te krijgen, maar ziet het voor zijn ogen uit elkaar vallen. De interne verhoudingen bij de Utrechtse organisatie, die in drie jaar tijd zo’n 9 miljoen euro heeft uitgegeven maar nog geen enkele klokkenluiderszaak heeft opgelost, verslechteren met de dag ...  Verder lezen bij >>> NRC


Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Nico van den Ham, Savannah Whitefield. Sectoren: Gerechtelijke misdaad, Schurkenstaat der Nederlanden, Corrupte Reguliere Media, Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Mensenrechtenschendingen.