KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

maandag 11 februari 2019

Schokkend! Arjan Gelder (Wil Nu) klaagt advocaat van Nico van den Ham aan bij Orde van Advocaten

  
Arjan Gelder
Leugens
Arjan Gelder, 'voorzitter' van de zogenaamde politieke beweging, Wil Nu, diende vorige week een klacht in
bij de Orde van Advocaten. Die klacht is gericht tegen
de advocaat van Nico van den Ham, mr. Jacob Vlaar.
De klacht gaat over een e-mail van Arjan Gelder. 

De zeer knullig geformuleerde e-mail die vol taalfouten en  leugens staat, gaat over Klokkenluider Nico van den Ham. 


Rechter Spruit
De e-mail is door Arjan Gelder in het geniep naar rechter    mw. m
r. H.T. Spruit toegezonden. Mevrouw Spruit is de zoveelste rechter die zich, op dit moment, met de al 10 jaar durende, beestachtige klokkenluidersvervolging van Klokkenluider en Melder van Misstanden Nico van den Ham bezighoudt. Onder de verantwoordelijkheid van rechter
mr. Spruit is de e-mail van Arjan Gelder aan het strafdossier van Nico van den Ham toegevoegd.Minderwaardigheidscomplex

Arjan Gelder is een heel klein mannetje die door zijn geringe lengte in hevige mate lijdt aan een minderwaardigheidscomplex. De heer Gelder wil graag heel belangrijk zijn en compenseert zijn geringe lengte door zich voorzitter te noemen van zijn zogenaamde politieke beweging, Wil Nu. Arjan Gelder stuurt regelmatig e-mails naar in zijn ogen belangrijke personen. Als Arjan dan een antwoord daarop krijgt, geraakt kleine Arjan in grote staat van opwinding. 

Dossier
Advocaten krijgen via een speciaal e-mailadres van de Rechtspraak en/of het Openbaar Ministerie alles toegezonden wat aan het dossier van hun cliënt is toegevoegd. Omdat gedaagden en verdachten, wettelijk bepaald, het recht hebben van kennis van alles wat in zijn of haar gerechtelijk dossier zit, heeft advocaat mr. Jacob Vlaar de stiekeme e-mail van Arjan Gelder aan Nico van den Ham doorgezonden. Daarin zag kabouter Arjan Gelder een kans om zich opnieuw te doen laten gelden en diende daarover een klacht jegens advocaat mr. Vlaar in bij de Orde van Advocaten. 

Voorzitter
Wij kennen de kleine voorzitter van de 'politieke beweging' Wil Nu door en door. Daardoor weten wij dat Arjan Gelder weet dat mr. Jacob Vlaar een goudeerlijke, dus zéér bijzondere, advocaat is die geen partijdige rechters in de corrupte, justitiële reet kruipt. Ook heeft de slinkse gluiperige ukkepuk er weet van dat daarom mr. Vlaar wordt bedreigd door partijdige, criminele rechters. Dit in samenspan met de eveneens partijdige, corrupte Orde van Advocaten. Zie daarvoor het onderstaande fragment door ons opgenomen in de rechtszaal van 02.29 min. Volledige versie 02.26 min. >>> hier.Verplicht

Terwijl Arjan Gelder weet dat mr. Jacob Vlaar het door zijn oprechtheid toch al zo moeilijk heeft en bovendien alleen maar heeft gedaan wat hij verplicht is om te doen, dient het gluiperige manneke een klacht in bij de corrupte Orde van Advocaten.

Verkracht
De zogenaamde voorzitter van de zogenaamde politieke beweging Wil Nu heeft al veel, maar dan ook echt heel veel, in problemen verkerende, dus kwetsbare, medemensen nog meer in de problemen gebracht dan dat zij al zaten. Zij werden financieel door de kabouter uitgekleed of hij heeft hun zaak op een andere wijze verprutst. Zo'n 2 jaar geleden verklaarden een aantal door Arjan 'geholpen' vrouwen op social media dat de Wil Nu dwerg hen had gedwongen hem seksueel te bevredigen of op wat voor een wijze dan ook had verkracht.

Advocaat
Nu is dus, met Klokkenluider Nico van de Ham, ook de integere advocaat Jacob Vlaar aan de beurt. Arjan Gelder weet dat mr. Vlaar ook nog de verdediging voert van wat andere mensen. Dat zijn nota bene mensen die uit de voormalige kennissenkring van Arjan komen. Voormalige, want de meesten onder hen willen niets meer met de abjecte dwerg te maken hebben. Echter, dat interesseert kleine Arjan niets. Arjan Gelder heeft maar één belang en dat is zich zelf te bevredigen door middel van het schrijven van leugenachtige e-mailtjes aan in zijn ogen belangrijke personen.   

Misbruik
Wij denken niet niet dat Arjan Gelder ooit nog te stoppen is. Corrupte organisaties zoals Jeugdzorg, Sociale Dienst, deurwaarderskantoren, UWV, bewindvoerders, Openbaar Ministerie en de Rechtspraak maken dankbaar misbruik van de vuile diensten van het kleine, valse gedrocht en zullen hem altijd de hand boven het hoofd houden. En ook dat windt de kleine voorzitter natuurlijk weer enorm op! Meer over deze kwestie in een later artikel.

Zie ook >>> Veel gerechtelijke zwendel zaak Klokkenluider Nico van den Ham.                        Mails van trollen welkom bij rechter Spruit!

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Nico van den Ham, Savannah Whitefield. Sectoren: Trollen, Gerechtelijke misdaad, Schurkenstaat der Nederlanden, Corrupte Reguliere Media, Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Censuur, Mensenrechtenschendingen.