KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

dinsdag 29 januari 2019

OPGEJAAGD DOOR DE OVERHEID

Het ongelooflijke verhaal van een klokkenluider


Inleiding

Dit is het ongelofelijke relaas van een klokkenluider. Een regelrechte thriller met in de hoofdrol een vrouw in haar strijd voor rechtvaardigheid tegen een allesoverheersende overheid.
Met een heksenjacht van het Openbaar Ministerie, veroordelingen, onderduikadressen, macht misbruikende Officieren van Justitie, PGB fraude, Ministers Donner, Rouvoet en van Rijn, Bureau Jeugdzorg, Kamervragen, bedreigingen, Ondertoezichtstellingen, Ritalin-fraude, inval door arrestatieteams, gemanipuleerde tapegesprekken, krantenartikelen, televisie-uitzendingen, rechtszaken, getraumatiseerde kinderen.

Dit is een waargebeurd verhaal en vertelt over de strijd die deze vrouw tot op de dag van vandaag moet voeren. Het relaas over bijna onbeschrijfelijke belevenissen en gevolgen die ook nu elke dag nog doordenderen in haar leven en mede zijn veroorzaakt door een falende overheid en doofpotbeleid. Deze belevenissen en gebeurtenissen zijn van dusdanige proporties dat het bijna het gezond verstand te boven gaat. Er is al veel over geschreven en nog meer verdachtmakingen zijn haar te beurt gevallen. Daarom is het de hoogste tijd dat zij haar verhaal nu zelf vertelt.

Onthutsend, shockerend, verbijsterend, ontluisterend, absurd.


Dit is het verhaal van Yvonne Brinkerink.

Voor het vervolg ga naar de website van Yvonne Brinkerink klik >>> hier

De website van Yvonne Brinkerink is permanent aan te klikken in de rechterkolom van deze site. 


Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Nico van den Ham, Sectoren: Gerechtelijke misdaad, Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Censuur, Mensenrechtenschendingen.

___________________________________

Advertentie:
Dit boek gaat over het ongelofelijke relaas van een klokkenluider in de Jeugdzorg. 
Een regelrechte thriller met in de hoofdrol een vrouw in haar strijd voor rechtvaardigheid tegen een allesoverheersende overheid.


>>> Bestellen
Zie ook de website >>> Opgejaagd door de overheid