KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

vrijdag 14 juni 2019

Conform de cultuur die heerst bij justitie: Grapperhaus maakt nu ook zijn eigen Klokkenluiders kapot!

Klokkenluiders
Het tot op het bot verrotte en corrupte ministerie van Justitie en Veiligheid heeft aangifte gedaan tegen de klokkenluiders die een boekje open hebben gedaan over de ernstige misstanden in de zogenoemde WODC-affaire. Zij onthulden dat ambtenaren druk uitoefenden op onafhankelijke onderzoeken door het Wetenschappelijk Onderzoek- en Documentatiecentrum (WODC), een onderdeel van het ministerie zelf.

Kliek
Het Openbaar Ministerie, dat zelf deel uitmaakt van de veel ellende, leed, verdriet en zelfmoord veroorzakende omvangrijke kliek van het ministerie van Justitie en Veiligheid, is na de aangifte direct en met satanisch genoegen een strafrechtelijk onderzoek begonnen om de bronnen van Nieuwsuur in de WODC-affaire te achterhalen.

Zelfmoord
De aangifte betreft het schenden van het ambtsgeheim. Het doel is de klokkenluiders
die vertrouwelijke informatie smeerlapperij over de WODC-affaire gelekt hebben te vervolgen, hen en hun gezinnen kapot te maken en hen zo mogelijk de zelfmoorddood
in te jagen. Dit, conform de cultuur die bij de Nederlandse justitie en haar kliek heerst.

Leugenaar, Ferdinand Grapperhaus
Grapperhaus
Op 23 januari vorig jaar loog minister van justitie, engerd Ferdinand Grapperhaus, de Tweede Kamer
nog schaamteloos voor dat hij niet naar de geheime journalistieke bronnen op zoek was. 'Ik kan u verzekeren dat er ook geen enkel onderzoek is gedaan naar wie dat verder zou zijn geweest. Dat is in ieder geval ook niet de cultuur die ik voorsta, wil ik hier hardop zeggen'.

Rechters
Een woordvoerder van de Rechtspraak (stiekem ook klokkenluider) meldde ons dat, zolang het onderzoek loopt, rechters nog even niets kunnen doen. Maar, zo voegde de woordvoerder er aan toe, de Zwarte Toga Maffia verheugt zich er al wel vast op om de melders van misstanden van het WODC straks eens flink de maat te nemen.  

Huis voor klokkenluiders
Enkele weken geleden werd nog bekend dat het geldverslindende Huis voor Klokkenluiders dat in haar driejarig bestaan nog geen enkele zaak tot een goed
einde heeft gebracht, één van haar medewerkers heeft ontslagen omdat die 
zelf als klokkenluider misstanden, die in het staatsinstituut plaatsvonden, had aangekaart.

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Nico van den Ham, 
Sectoren: Politiek, Gerechtelijke misdaad, Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Zelfmoord, Schurkenstaat der Nederlanden, Mensenrechtenschendingen.