KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

vrijdag 1 februari 2019

Breaking! Koning Willem-Alexander is vandaag in Hilversum. Gele Hesser Erik Groenendijk gearresteerd!
Dit bericht zal de komende uren/dag worden aangevuld met updates, Althans als Nico van den Ham niet ook wordt gearresteerd!


Update 6, 14.35 uur Erik Groenendijk is om 13.45 uur door de politie weer vrijgelaten. Ga voor verdere berichtgeving hierover naar ons >>> laatste bericht. Vanavond meer op de website van Erik Groenendijk >>> Stop PAS-FamiliedramaUpdate 5, 13.04 uur 
Een Gele Hesser neemt het op voor Erik Groenendijk en staat voor het politiebureau in Hilversum waar Erik in de politiecel zit. <-------   Hulde aan deze man!!! 

Update 4, 10.54 uur Er wordt ons gevraagd of wij de boel in de maling zitten te nemen betreffende de arrestatie van Erik Groenendijk. Dit omdat op Facebook is te zien dat Erik online is. Wij hebben zoveel als dat mogelijk is uitgezocht hoe dat kan. Onze enige verklaring is dat de politie mogelijk met de mobiele telefoon van Erik op Facebook zit te klooien. 

Update 3, 10.21 uur 
Robert van de Luitgaarden is weer thuis en vertelde ons zojuist dat het niet goed voelde om op die locatie te blijven. Ook Robert had een Geel Hesje bij zich en dat is op dit moment in onze verkapte Schurkenstaat niet geheel zonder gevaar! 

Update 3, 09.23 uur Erik Groenendijk had om 09.00 uur een afspraak met Robert van der Luitgaarden, auteur van het boek >>> Weggejorist, in Hotel Gooiland. Hotel Gooiland ligt naast Theater Gooiland. Robert van de Luitgaarden had daar een hotelkamer gehuurd, omdat hij onder andere zijn boek wilde promoten bij Koning Willem-Alexander. Wij hebben Robert vanmorgen vroeg gebeld en verteld wat er gaande was en dat Erik Groenendijk niet komt. Zojuist hadden wij opnieuw contact met Robert en die maakte een gehaaste indruk. Hij vertelde dat hij snel weg moest. Later wellicht meer over Robert van de Luitgaarden.   

Update 2, 09.04 uur Gele Hesser Erik Groenendijk is van zijn bed gelicht wegens vermeende belediging van Koning Willem-Alexander. Gisteravond laat nog publiceerde Erik een spetterende video op zijn website >>> Stop PAS-Familiedrama waarin hij aankondigde naar Hilversum te zullen gaan om wellicht koning Willem-Alexander aan te spreken. Dat kan natuurlijk niet en drs. Erik Groenendijk moet tijdelijk even van de straat. Het doet ons denken aan de huiszoeking die Melder van Misstanden Nico van den Ham een paar maanden geleden nog moest doorstaan. Ook dat hield verband met Koning Willem-Alexander >>> Politie valt woning binnen van Nico van den Ham.

Update 1, 08.40 uur 
Aanvullend nieuws betreffende deze kwestie uitsluitend nog op deze website, omdat wij inmiddels via Facebook worden geblokkeerd! 

Vanmorgen omstreeks 06.00 u kregen wij een e-mail van de moeder van Erik Groenendijk met onderstaande tekst. Inmiddels is er tussen moeder Irene en Nico telefonisch contact geweest.  

Melder van Misstanden Nico van den Ham gaat de goden niet verzoeken en gaat niet naar Hilversum vandaag. Hopelijk wordt hij dan niet gearresteerd en kan hij blijven schrijven.  

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: De Schurkenstaat der Nederlanden, Dictatuur, Corrupte Reguliere Media, Gerechtelijke misdaad, Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Censuur, Mensenrechtenschendingen.

_________________________________Gele Hesser Erik Groenendijk is vanmorgen om 06.00 uur door 2 politieagenten van bed gelicht en gearresteerd.  


Ha Nico,

Kreeg tegen zes uur een belletje. Hij zat in de politieauto.

Verzoek aan jou: de iemand met wie hij een afspraak heeft om negen uur, te melden dattie in de cel zit.
En het verhaal bekend maken. Want hoe weten die Gele Hessers straks dat hij niet komt opdagen?

Tja.. wij zijn inmiddels in de kleren en stand-by ...

Ik spreek je nog. Zoek maar contact als je wakker bent. En anders ga ik je straks bellen.

Dit schreef ik zijn broertjes:

goedemorgen, verder maar niet te erg schrikken:
Erik is in politiebureau Hilversum.
Rond half zes van zijn bed gelicht en gearresteerd wegens vermeende belediging van de koning. Dus kan hij de demonstratie straks bij Gooiland niet aanvoeren..
Zal na de tijd die ze je mogen oppakken voor zoiets wel weer vrijkomen.