KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

vrijdag 3 augustus 2018

Nico van den Ham wil nog niet sterven en stuurt zorgverzekeraar Zilveren Kruis opnieuw een e-mail.

Betalen of
Immense ellende en moeilijke keuzes voor grote groepen Nederlanders die hun rekeningen niet meer kunnen betalen, steeds dieper in de schulden komen, maar toch nog willen overleven.

Zo ook voor Nico van den Ham die het helemaal niet meer ziet zitten 

en in al zijn wanhoop vanmorgen
nog maar eens een e-mail naar

eten kopen 


zorgverzekeraar Zilveren Kruis zond.

Nico van den Ham lijdt niet alleen aan de vreselijke, uitzichtloze situatie die al zo lang voortduurt, maar meer nog aan het feit dat het onderworpen volk, op wat enkele uitzonderingen na, niet bereid is onmiddellijk wat aan deze en de vele andere smeerlapperij, waar velen aan worden blootgesteld, te gaan doen!

Massaal, heftig en langdurigHieronder de e-mail.

_______________________________


Nico van den Ham <nico.vandenham@gmail.com>

10:36 (30 minuten geleden)
aan zorg.financieel

van: Nico van den Ham <nico.vandenham@gmail.com>

aan: zorg.financieel@zilverenkruis.nl
datum: 3 augustus 2018 om 10:36
onderwerp: REACTIE OP UW BRIEF

verzonden door: gmail.com


Mevrouw/heer,


Op 25 juli 2018 zond ik u een e-mail. Die e-mail publiceerde ik als artikel ook op mijn website >>> Nico van den Ham kan zijn eigen (zorg) risico niet betalen en                               stuurt Zilveren Kruis een e-mail

Op 27 juli 2018 ontving ik van u een antwoord >>> per post. Het betrof een standaardbrief die wellicht bedoeld was als reactie op mijn e-mail van 25 juli 2018. In uw brief gaat u niet inhoudelijk in op wat ik u heb gemeld in mijn e-mail.

Gisteren sprak ik telefonisch langdurig met uw medewerkers over de kwestie. Er kwam maar één oplossing uit en dat was betalen! Ik kan niet betalen, want dan kan ik geen eten meer kopen en dan verhonger ik!

Niets betalen lijkt mij dan ook de beste oplossing. De dood staat al geruime tijd bij mij voor de deur. Dit gelet op mijn leeftijd, maar vooral vanwege de aanhoudende, immense en allesverwoestende stress die dagelijks door mijn lichaam raast.

Ik acht het niet onwaarschijnlijk dat de dood spoedig binnendringt als ik mijn lichaam nu ook nog eens, bovenop het voornoemde, belast met te weinig, helemaal niet eten of door eten van zeer slechte kwaliteit naar binnen te proppen.

Mogelijk kan ik de dood zo nog enige tijd - één maand, drie maanden, één jaar ? - buiten de deur houden.

Ik heb over deze kwestie een tweede artikel geschreven. Als u onderstaande link aanklikt, gaat u naar dat artikel en dat kunt u tezamen met deze e-mail beschouwen als een reactie op uw standaardbrief van 27 juli jl.

>>> Zorgverzekeraar Zilveren Kruis doet Nico van den Ham een 'meer dan                   fantastisch' aanbod!.


____________________________NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Zorgverzekering, Overleven, Dood, Gerechtelijke Misdaad, Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Politiek, Mediacensuur, Zelfmoord, Mensenrechtenschendingen.