KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

maandag 9 april 2018

'Het Parool' - Volksmisleiding, Leugens en Bedrog!Gevaarlijke

Volksmisleidende
   
perskaartjournalisten

van Het Parool

John Jansen van Galen (links)  

Ton Damen (rechts) 


Steve Brown

John Jansen van Galen (foto links) is journalist volksmisleider bij het krantenvod
'Het Parool' én de staatspropaganda-omroep NOS. Jansen van Galen schreef loog zaterdag 4 maart 2018; 4 dagen voor de gemeenteraadsverkiezingen, in 'Het Parool' dat de partijleider van de politieke Partij 'Stem van de Straat', ing. Steve Brown, een veroordeelde drugshandelaar is. John Jansen van Galen pleegde dat misdrijf jegens Brown met opzet, want de partijleider maakte aan de redactie van het gecensureerde krantenvod onmiddellijk kenbaar dat hij nog nooit is veroordeeld voor wat dan ook en dus geen strafblad heeft! De redactie van 'Het Parool' hield zich daarop stil en weigerde dus rectificatie vóór de verkiezingen! 

Geloven
 
De opdracht aan 'Het Parool' was het gewone volk, dat nog niet uit het mooie Amsterdam is verjaagd, te laten doen geloven dat de partijleider van 'De Stem van de Straat' een veroordeelde crimineel is. Zo zou de politieke partij; 'De Stem van de Straat', geen enkele kans maken! Melder van Misstanden, Nico van den Ham stond overigens ook op de kandidatenlijst van 'De Stem van de Straat.

'Rectificatie' 
Afgelopen zaterdag 7 april, weken na de verkiezingen, publiceerden de criminele, gecensureerde perskaart-journalisten van 'Het Parool' - voor de schijn - een piepklein berichtje weggedrukt in een >>> hoekje (rechtsonder) waarin zij toegaven dat zij de Amsterdammers in hun nepnieuws-krantenvod weer eens hadden voorgelogen. 

Jan met de Pet
De Amsterdamse Jan met de Pet heeft niet voor de 'Stem van de Straat' gekozen want de partijleider is een crimineel, zo loog 'Het Parool' voor de gevestigde politiek de gewone bewoners van de hoofdstad voor. Dit met alle gevolgen van dien. Met andere woorden: Amsterdam kan verder naar de kloten worden geholpen!  

Ton Damen
Ook volksmisleider Ton Damen (foto rechts) is zo'n gevaarlijke perskaartjournalist van 'Het Parool'. Damen >>> suggereerde enkele jaren geleden in 'Het Parool', dat Melder van Misstanden, Nico van den Ham ook een >>> crimineel is. Dat deed hoernalist Ton Damen in opdracht van >>> Gerard Anderiesen. Dat is een voormalige bestuursgangster van Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot. Anderiesen had afspraken op kantoor met een pyromaan die wekelijks >>> branden stichtte in een van de grotere wooncomplexen van zijn misdaadgroep. Toen Nico aan Ton Damen vroeg of hij een weerwoord in 'Het Parool' mocht doen, weigerde de misdadiger dat. Nico had daarvoor ook al vele verzoeken gedaan aan 'Het Parool' om eens aandacht aan de vele brandstichtingen in het woongebouw van Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot, te besteden.

Zie ook:

>>> Het Parool pleegt een Misdaad tegen Partijleider Brown vd Stem vd Straat          partij & Kiezersbedrog!

>>> Nico van den Ham in gesprek met emeritus hoogleraar Internationale                  Communicatie, prof. dr. Cees Hamelink

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND: Sectoren: Politiek, Mediacensuur, Vrije meningsuiting, Klassenrechtspraak, Gerechtelijke misdaad in Naam van de Koning, Mensenrechtenschendingen, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking.