KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

vrijdag 30 maart 2018

Nico van den Ham in gesprek met emeritus hoogleraar Internationale Communicatie, prof. dr. Cees Hamelink

Prof. dr. Hamelink houdt zich (nog steeds) bezig met de relatie tussen mensenrechten, communicatie en globalisering. Hij begon als onderzoeker bij een internationale organisatie in Genève en Mexico-Stad. Hij doceert en geeft college op meerdere universiteiten in onder meer de VS, Mexico, Chili, Aruba,  Australië, Tanzania, Brazilië, Zuid Korea en in vrijwel alle Europese landen. In 2007 ontving hij een ere-professoraat van de universiteit van Queensland in Australië. Hij adviseert diverse overheden en de Verenigde Naties. Nico vroeg Hamelink wat hij er van vindt dat slachtoffers van klassenrechters niet bij de reguliere media terecht kunnen met hun verhaal. 

Oorspronkelijke video is verwijderd en vervangen door een nieuw exemplaar.  Zie ook >>> Waarom moet je niet geloven wat in de krant staat | Universiteit ... 

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND: Sectoren: Mediacensuur, Vrije meningsuiting, Klassenrechtspraak, Gerechtelijke misdaad in Naam van de Koning, Mensenrechtenschendingen, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking.