KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

woensdag 31 januari 2018

Gerechtshof Amsterdam; 'geen vervolging hooggeplaatste kinderverkrachters!'

Mr. Fred Teeven 
Fred Teeven                                     
'Integere' raadsheren (hoge rechters) van het gerechtshof in Amsterdam hebben gisteren besloten dat oud politicus Fred Teeven (misdaadgroep VVD) geen namen hoeft te noemen van kinderverkrachters als dat hooggeplaatste personen, zoals rechters, raadsheren, Officieren van Justitie en/of vooraanstaande VVD-misdaadgroep leden, zijn.   

Demmink
VVD'er Teeven kreeg als oud Officier van Justitie voor de Criminele Inlichtingendienst (CID) veel informatie over een voormalig kinder-prostitutienetwerk in Amsterdam. Het gaat om de zogeheten Rolodex-zaak waarin mogelijk sprake is van kindermisbruik door hooggeplaatste personen. Ook de voormalig hoogste baas van Justitie, mr. Joris Demmink, werd hiervan beschuldigd. Teeven leidde het onderzoek in de jaren negentig toen hij landelijk CID-officier was. Teeven vertelde eerder dat Demmink geen verdachte was in deze zaak maar weigerde op twee specifieke vragen antwoord te geven. Dat was over welke ambtenaren in het kader van dit onderzoek informatie binnenkwam en welke informatie precies.

Smoest 
Het Hof smoest in de beoordeling van haar beschikking: 'Openbaarmaking van die informatie kan de identiteit van de informant prijsgeven terwijl de (relatieve) anonimiteit van een informant een essentiële voorwaarde is voor deze om medewerking te verlenen aan de CID'. Opvallend is dat in rechtszaken waar het om de belangen van de onderworpen burger gaat, dit soort justitieel gebral nooit (althans niet in deze context) wordt gebruikt door de 'edelachtbare' dames en heren.  

Vincent Leenders
Vorige week werd bekend dat de 2e man van het Functioneel Parket in Amsterdam, hoofdofficier van Justitie, pedo-verdachte mr. Vincent Leenders, na lang beraad, ten einde raad maar is ontslagen (het OM wil wellicht geen 2e Demmink). Mr. Vincent Leenders wordt ook verdacht van het hebben van seks, (tegen betaling) met een van de minderjarige kinderen van het Nederlandse voetvolk. Het onderzoek naar Leenders, >>> dat al heel lang duurt, zou nog wel lopen. Wij (redactie) achten het niet ondenkbaar dat het 'wel weer goed komt' met mr. Vincent Leenders. Veelal krijgt dit abjecte soort na enige tijd, al dan niet in het geniep, weer een mooie, goedbetaalde positie aangeboden!

Seks
Dus herhalen wij het maar eens weer; vindt u het hebben van seks met kinderen lekker? Ga werken bij het OM, De Rechtspraak en/of wordt (vooraanstaand) lid van de VVD en gaat, vrijwel ongestoord, uw gang!  

Zie ook:

>>> Bart van Well - Demmink getuigenverhoren dag 4

>>> Hoger beroep pedo- rechtszitting Fred Teeven omgeven door mystiek

>>> Voorspellingen Nico van den Ham in de zaak Demmink

>>> Nog veel meer art. in deze kwestie (klik en naar beneden scrollen)

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Justitionele Pedofilie. Gerechtelijke Misdaad, Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Mensenrechtenschendingen, Kinderrechtenschendingen.