KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

woensdag 17 januari 2018

Bejaarden- oplichters organisatie PC Nederland BV uit Kampen licht ook Nico van den Ham op

De zelfverzekerde bejaardenoplichter, 
deurwaarder Patrick Wittebrood aan het 'werk'
Justitie (OM) grijpt niet in!

Ook Melder van Misstanden,
Nico van den Ham slachtoffer

Beëdigd gerechtsdeurwaarder annex bejaardenoplichter,
zeer zelfverzekerd want die kan rekenen op de corrupte
>>> klassenrechtspraak

Hoe weerloze bejaarden massaal, met de wet in de hand, worden opgelicht!


De door de bejaardenoplichter bij Nico van den Ham
achtergelaten/vergeten bedrijfspas. 

PC Nederland B.V.
Enige tijd geleden belden in het seniorencomplex waar Nico van den Ham woont een aantal bejaardenoplichters bij de oudjes aan. De oplichters deden zich voor als uiterst vriendelijke, ideale schoonzoontypes en vertelden medewerkers te zijn van het in Kampen gevestigde bedrijf 
PC Nederland B.V. Op de pasjes die de laffe criminelen bij zich dragen, staat dat ook vermeld. 

Mario
De bejaardenoplichter die bij Nico aanbelde, ene Mario, vertelde... of loog... student te zijn. Wat Mario en zijn medestudenten studeerden werd niet helemaal duidelijk. Het 
was in ieder geval iets op computergebied. Mario smeerde Nico op slinkse wijze een 'Direct Hulp bij Computerproblemen'- contract aan. Mario jokte dat hij en zijn medestudenten dit 'werk' naast hun studie deden om, in verband met die studie, zo stage-uren te maken. Nico van den Ham, die anders nooit aan de deur koopt, had net enorme computerproblemen achter de rug en trapte in de praatjes van Mario. De kosten bedroegen slechts 99 euro per jaar. Daarvoor kan men 24 uur per dag, 365 dagen per jaar terecht voor hulp bij PC Nederland B.V. zo loog Mario Nico voor. 

Bedrijfspas
Enkele uren nadat de vriendelijke Mario was vertrokken ontdekte Nico dat Mario zijn 'direct hulp bij computerproblemen'- bedrijfspas had laten liggen. Nico belde de andere dag PC Nederland B.V. uit Kampen op en die beloofde een antwoordenveloppe toe te zenden waar de pas in kon en zo kosteloos naar de organisatie opgestuurd kon worden. Nadat Nico geen retourenveloppe had ontvangen, belde hij er opnieuw over op. Nu kreeg Nico een een persoon aan de telefoon die, zoals hij zelf meedeelde, nergens wat vanaf wist en beloofde daarom dat Nico door een van zijn collega's teruggebeld zou worden. Dat terugbellen is nooit gebeurd. 

Computerproblemen
Korte tijd later kreeg Nico van den Ham opnieuw te maken met  computerproblemen en dat terwijl de overeenkomst met PC Nederland B.V. nog niet in werking was getreden. Nico zat letterlijk met zijn handen in zijn haar en belde PC Nederland B.V. met de vraag of het niet mogelijk was om tegen extra betaling nu alvast te worden geholpen. 
Later bleek dat dat wel degelijk mogelijk was, althans zo staat op de website van 
PC Nederland B.V. vermeld. Je wordt dan geholpen maar moet dan wel direct lid worden en hoeft niets extra te betalen. Maar opnieuw had Nico een man aan de telefoon die nergens wat vanaf wist, zoals ook hij zelf vertelde. Ook deze man zou er voor zorgen dat Nico zo snel mogelijk zou worden teruggebeld. Ook dat gebeurde niet waarna Nico nog
2 keer PC Nederland B,V, heeft opgebeld. Ook die keren het hetzelfde verhaal, de telefonist wist nergens wat vanaf maar beloofde dat Nico zou worden terug teruggebeld. Ook betreffende die die beide keren is dat niet gebeurd! 

Opgezegd
Daarna heeft Nico nog eens PC Nederland B.V. opgebeld, maar nu met de mededeling dat Nico het contract, dat nog niet in werking was getreden, per direct opzegde. Dat kon alleen aangetekend, was het antwoord. Verder wist ook deze persoon (mogelijk dezelfde) er niets van, zo vertelde hij. Maar ook nu weer zou Nico worden teruggebeld! Ook dat, u raadt het al, gebeurde niet! Daarna heeft Nico van den Ham nog eens, maar nu per e-mail, het contract opgezegd. 'Geen service/diensten, geen contract, geen betaling' waren de slotwoorden in die e-mail maar ook op die e-mail kreeg Nico geen antwoord!

Terugboeken
Vervolgens heeft PC Nederland B.V. een termijnbedrag van Nico zijn bankrekening afgeschreven. Nico heeft dat bedrag teruggeboekt en heeft de bejaarden oplichterosorganisatie uit Kampen betreffende zijn bankrekening geblokkeerd! 
Toen werd er plotsklaps, zoals dat dan gaat, wel (terug) gebeld! 
Dat was door een vlot sprekend, zeer verontwaardigd klinkend, jongmens. 

Gerechtsdeurwaarder
Een dag na dat telefoongesprek kreeg Nico al een dreigbrief van Patrick Wittebrood, 
De Gerechtsdeurwaarder uit Harderwijk. Ja u leest het goed Dé Gerechtsdeurwaarder ofwel Dé Bejaardenoplichter uit Harderwijk (op de foto boven aan dit artikel ziet u de werkelijke Patrick aan het 'werk'). PC Nederland B.V. uit Kampen, dat weerloze bejaarden oplicht, heeft de louche gerechtsdeurwaarder belast met het invorderen van het bedrag, zo staat in het schrijven vermeld. Nico heeft daarna het kantoor van gerechtsdeurwaarder Patrick Wittebrood opgebeld.  

Straatroversmentaliteit
Nico heeft het personeel van de beëdigde gerechtsdeurwaarder geconfronteerd met het feit dat internet vol staat met ernstige klachten over de bejaardenoplichters-organisatie P.C. Nederland B.V. uit Kampen. Op de vraag of het personeel zich niet schaamt om mee te werken aan het oplichten van weerloze (soms demente) bejaarden, die soms niet eens een computer hebben, werd niet geantwoord. De onvriendelijke, veel kapsones-mevrouw; mr. Van Woudenberg gaf op die vraag ook geen antwoord en schaamde zich dus blijkbaar helemaal niet voor haar laffe inzet betreffende de oplichtingspraktijken. 
Nico heeft het laffe, misdadige deurwaarderstuig daarop toegebeten dat zij dezelfde mentaliteit hebben als een straatrover die een bejaarde van 90 jaar, die op zijn scootmobiel boodschappen op weg naar de supermarkt is, keihard in het gezicht stompt en grijnzend met zijn of haar portemonneetje met daarin een paar tientjes wegrent. 


Vanaf 4 januari heeft PC Nederland B.V.
Zijn wagenpark weer uitgebreid met 10 nieuwe Polo's
voor het Sales team (Facebook 28 december 2015)


Auto
Zogenaamde studenten, die met
>>> auto van de zaak senioren-wooncomplexen en bejaardentehuizen afstropen om weerloze bejaarden, ook als zij geen computer hebben, een waardeloos 'Direct hulp bij computerproblemen'- contract aansmeren.
                                 
                              ------------->

Rechter
Melder van Misstanden, Nico van den Ham is er vrijwel zeker van dat de beëdigde gerechtsdeurwaarder, Patrick Wittebrood tezamen met de advocaten van zijn louche deurwaarderskantoor >>> 'De Gerechtsdeurwaarder' uit Harderwijk hem voor het gerecht zullen slepen voor het niet betalen van de, nu nog, €99,-. Nico van den Ham bezoekt >>> en filmt al jaren veel rechtszittingen en gelet op zijn ervaringen voorspelt hij dat zowel de bejaardenroversorganisatie PC Nederland BV en bejaardenrover Patrick Wittebrood door een criminele klassenrechter, die volstrekt schijt heeft aan weerloze, soms demente bejaarden, in het gelijk zullen worden gesteld voor de economie! Welke economie? Deze >>> economie

Bejaardenoplichting
Studenten Medewerkers van PC Nederland B.V. uit Kampen stropen, met auto van de zaak, senioren-wooncomplexen en bejaardentehuizen af om oude, vaak demente, bejaarden, die soms niet eens een computer hebben, met misleidende verkooppraatjes een 'Direct Hulp bij Computerproblemen'- contract aan smeren. Hieronder hartverscheurende, schokkende voorbeelden en links betreffende bejaardenoplichters organisatie 
PC Nederland B.V. en haar >>> kliek:

_____________________________________________________

Petra Maria‎ aan Radar

18 juni 2016 · Poeldijk, Zuid-Holland ·


Beste PC Nederland,

Www.pcnederland.nl

Vanochtend was ik op bezoek bij mijn oma van 85. Zij hoort en ziet slecht. Ze woont in een zorgwoning gezien haar kwetsbare gezondheid en leeftijd. Ze was erg nerveus over iets dat gisteren, 17 juni 2016, was gebeurd. Er was een man, L. kraake (nummer 1301) aan haar deur gekomen. Haar kleine zorgwoning ligt in een gesloten complex waar zo'n 250 bejaarden wonen. De man heeft mijn oma overtuigd een service contract af te sluiten voor haar pc. Mijn oma heeft niet eens een pc!!

U begrijpt dat wij dit service-contract willen beëindigen alvorens het ingaat (wettelijke bedenktijd).


Rest mij nog uit te spreken dat dit handelen van vertegenwoordiger L. Kraake zeer laakbaar is en niet in het belang van mijn oma en ook zeker niet in het belang van de reputatie van uw onderneming.


Graag uw reactie,

Mvg,


Petra

________________________________________________________DOOR A. PALM 23 JAN. 2017 OM 15:07

PC Nederland

Mijn moeder van 82 jaar, woonachtig in een aanleunwoning in Heerenveen, heeft eind december 2016 een servicecontract afgesloten bij PC Nederland voor 99,- euro per jaar. Het eerste bedrag ad 99,- euro is via een automatisch incasso afgeboekt. Ik heb het inmiddels laten terugboeken.


Erg triest. Mijn moeder heeft alleen een zeer oude, niet meer in gebruik zijnde computer staan.
Ik heb met PC Nederland gebeld. Ik kan het contract voor 2018 opzeggen. Dat heb ik uiteraard meteen gedaan. Maar ik weiger eigenlijk ook om het contract voor 2017 te betalen. Mijn moeder gebruikt immers geen computer of tablet o.i.d.

Kan dit?

En is het toegestaan dat PC Nederland in een bejaardentehuis langs de deuren gaat om contracten te verkopen?

________________________________________________________
DOOR HUTCH - 23 JAN. 2017 OM 17:33
4107 ANTWOORDEN / 29 VRAGEN

5

 Hoe slecht en beroerd kan het gaan met een 'bedrijfje'. De deuren af gaan op zoek naar   weerloze slachtoffers.

PC Nederland..... schandalig! Goed delen via social media.

___________________________________________________________________

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Bejaarden, Oplichting, Deurwaarders, Advocatuur, Zelfmoord, Gerechtelijke misdaad in naam van de Koning, Mensenrechtenschendingen, Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven tegen 
eigen bevolking.