KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

woensdag 24 oktober 2018

Crimineel Limburgs deurwaarderstuig neemt bejaarde hond in beslag wegens huurschuld!

Schurkenstaat
De gewetenloze, criminele deurwaarder Van de Pas uit Weert heeft de hond van Harry van der Schoot uit Bergen in beslag genomen. 

Nero
Het gaat om Nero.
Nero is een Duitse Dog. Een Duitse dog wordt gemiddeld een jaar of acht.
Nero is dus bejaard. Schulden
Harry van der Schoot, het baasje van Nero, verklaart tegenover 1Limburg dat de deurwaarder volledig in zijn recht stond om zijn Nero in beslag te nemen. Wij vragen ons af wat de heer Van der Schoot toegediend heeft gekregen dat het maakt dat hij nog zo mild over het stuk vuil, dat die deurwaarder is, spreekt. 

Opstand
Wij verbazen ons er meer en meer over dat het Nederlandse volk niet massaal in opstand komt tegen gewetenloos deurwaarderstuig dat zoiets en nog veel meer flikt. 

Zorgen
Wij maken ons grote zorgen over het arme dier. Melder van Misstanden Nico van den Ham had een telefoongesprek met het deurwaarderskantoor.

Zie ook het artikel van >>> 1Limburg 

Om het gesprek te beluisteren, klik op onderstaande geluidsopname.Update 14.00 uur: omdat de criminele dierenbeul, deurwaarder Van de Pas, helemaal gek werd van de telefoon van lieve, bezorgde burgers heeft de schurk de bejaarde Nero teruggegeven aan zijn baasje, zo is zojuist bekendgemaakt.  

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Dierenleed, Deurwaarders, Gerechtelijke misdaad, Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Mediacensuur, Mensenrechtenschendingen.