KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zaterdag 8 september 2018

Henk Koelewijn (alias Henk de Voeger) over Boegem Balsem vaccinaties en de farmaceutische maffia

Onlangs kwamen wij in contact met de Spakenburger Henk Koelewijn (alias Henk de Voeger). Henk heeft samen met zijn vrouw negentien kinderen. Henk en ook zijn vrouw zijn bij de gemeente Bunschoten-Spakenburg, scholen, de kerk, misdaadgroep Jeugdzorg, het Openbaar Ministerie enz. zeer omstreden. Melder van Misstanden Nico van den Ham heeft getwijfeld of hij met het echtpaar Koelewijn in zee moest gaan.
Dat kon Koelewijn goed begrijpen, zo deelde hij Nico mee en hij bleef uitermate vriendelijk. Dat raakte Nico en besloot het echtpaar te ontmoeten. Dat was afgelopen week. Nico raakte nog meer onder de indruk van het verhaal van Koelewijn en het zichtbare verdriet van zijn lieve vrouw Diana. Henk Koelewijn wil zijn kant van het 'enorme' verhaal kwijt aan de reguliere media. Dat lukt maar niet en mede daarom hebben wij besloten om Henk en Diana Koelewijn aan het woord te laten. Dit interview is het begin. Er volgen er nog meer en die gaan over gerechtelijke procedures.     
Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Gerechtelijke misdaad, Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Mediacensuur, Mensenrechtenschendingen.