KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zaterdag 11 augustus 2018

Koning Willem-Alexander opent vrijdagmiddag 14 september 2018 zijn nieuwe gerechtsgebouw in Breda


Kinderbescherming
In het nieuwe gebouw aan de Stationslaan te Breda zijn drie organisaties gehuisvest: de rechtbank Zeeland-West-Brabant, het Openbaar Ministerie en de Raad voor de Kinderbescherming.Huilen
Het enorme gebouw telt 15 verdiepingen en bevat maar liefst 27 zittingszalen waar door corrupte rechters de levens van grote groepen gewone mensen in naam van de Koning kapot kunnen worden gemaakt. Verder zijn er nog vele kantoren, waar door rechters, advocaten, officieren van justitie, grote organisaties en door hen belangrijk geachte personen het één en ander >>> stiekem kan worden >>> bekokstoofd!

Zelfmoord
Ook zijn er verschillende publieksruimtes waar het onderworpen klootjesvolk, onder het genot van een kopje koffie of thee, zich op een zitting kan voorbereiden. Na de terechtzitting kunnen die ruimtes ook worden gebruikt om na te huilen of na te denken over >>> zelfmoord

Economie
Aanleiding voor de nieuwbouw, die ruim twee jaar in beslag nam, was er sterke toename aan rechtszaken. Rechtszaken die in vele gevallen, met name betreffende het civiel recht, de motor zijn voor deze >>> economie.

Gymnasium
Geïndoctrineerde leerlingen uit de tweede klas van het Stedelijk Gymnasium zullen tijdens de opening een rechtszitting naspelen die bijgewoond wordt door de baas van het hele spul, Koning Willem-Alexander.

Open Huis
Op 
zaterdag 29 september aanstaande tussen 10.00 en 16.00 uur is er Open Huis.
De deuren van het nieuwe gerechtsgebouw te Breda staan dan ook open zodat de slaafse Jan met de pet, samen met zijn onderdanige Truus, ook (alvast) een kijkje kunnen komen nemen.


Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Gerechtelijke misdaad,
Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Mediacensuur, Zelfmoord, Mensenrechtenschendingen.