KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zaterdag 28 juli 2018

Slachtoffer corrupte rechters trapt toch nog enigszins in gladde praatjes van VVD-gluiperd Minister Dekker

Sander Dekker
Gisteren stuurde een slachtoffer van- en medestrijder tegen corrupte rechters een e-mail met een bijlage naar meerdere andere door de Rechtspraak gedupeerden. Wij kregen er ook een. De bijlage betreft een brief van VVD-minister van Rechtsbescherming (???) Sander Dekker aan de Tweede Kamer. Hieronder de tekst uit de
e-mail, Nico van den Ham zijn antwoord daarop én de
>>> brief van minister Dekker. 


Wij vroegen geen toestemming voor publicatie van de tekst van de e-mail en daarom is de naam Engelbert door ons verzonnen. 

_____________________________

Heren

Hierbij bijzonder positieve brief van minister Dekker betr. buitengerechtelijke geschilbeslechting en herstelrecht. Het zou mooi zijn als de ministeries zelf dit ook in
de praktijk brengen.

Groet, Engelbert

_____________________________Hallo Engelbert,

'Bijzonder positieve brief van minister Dekker'?

Combineer de brief met het gedrag wat het VVD-bendelid tegenover mijn >>> camera vertoonde èn wat hij onlangs bij het staats tv-programma, EenVandaag, vertelde.
Daar ging het om de vergoeding aan sociale advocaten. Over die schamele vergoeding gaat het in feite ook in die brief. Dat gebeurt op een verkapte slinkse wijze. Dat zie je pas als je de brief leest èn nog eens naar de uitspraken luistert die minister Sander Dekker deed in EenVandaag. Dat kan >>> hier.

Minister Dekker verwijst in zijn brief naar tal van organisaties waar de burger, in plaats van naar de rechter, heen kan! Organisaties waarvan bij ingewijden meer dan bekend is dat deze organisaties deel uit maken van de corrupte kliek van... de Rechtspraak.

Een niet door de staatsmedia (of door zo'n brief) geïndoctrineerd mens, dus een mens dat nog enigszins in staat is om op een natuurlijke, logische wijze na te denken, zal naar aanleiding van dit gebral, neergeschreven op maar liefst 13 kantjes, alleen maar kunnen concluderen dat we hier te maken hebben met een slimme, veel leed, ellende en verdriet veroorzakende crimineel.

Een volksmisleider die het volk voorliegt en oplicht - zoals van een echte VVD'er wordt verwacht - en dus absoluut niet in deze maatschappij thuishoort maar in het gevang!


Vriendelijke groet,

Nico                      
               De brief van minister Dekker, klik >>> hier

Wij vroegen geen toestemming voor publicatie van de tekst van de e-mail en daarom is de naam Engelbert door ons bedacht. 

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND: Sectoren: Politiek, Volskmisleiding, VVD, Armoede, Klassenrechtspraak, Gerechtelijke Misdaad in Naam van de Koning, Mensenrechtenschendingen, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking.