KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zaterdag 7 juli 2018

De schoenen van Tweede Kamerlid Theo Hiddema en de wanhoop van Nico van den Ham

Nico stond weer eens 4 dagen lang voor de uitgang van de Tweede Kamer om politici en gecensureerde perskaartjournalisten aan te spreken over veel ellende, leed, verdriet en zelfmoord veroorzakende criminele rechters. Dat was niet omdat Nico dacht dat hij daar iets mee kon bereiken, maar om nog eens te laten zien dat er hier (en op andere tot nu toe geprobeerde wijzen) niets mee te bereiken valt. Wij hebben na onderstaande video met het stiekeme, komische Tweede Kamer duo Thierry Baudet en de hoogbejaarde dandy, Theo Hiddema, nog een laatste artikel met een video in deze serie. Daarin de minister Ferdinand Grapperhaus van Justitie en Veiligheid èn minister Sander Dekker voor Rechtsbescherming. Wij weten niet meer wat we verder nog kunnen ondernemen. Dat weten we eigenlijk al langere tijd niet meer. Er moet snel wat anders gebeuren! Zo niet dan zijn we definitief verloren!            Deel 6.  Hieronder de video waarin nog eens te zien is hoe de boosheid van mr. Theo Hiddema jegens Nico van den Ham is begonnen. Nico sprak Hiddema op de meest nette wijze aan. De 'keurige' dandy begon onmiddellijk te schelden. 

Is Theo Hiddema nou zo'n ordinair persoon of is dit de wijze waarop het 'Forum voor Democratie' lastige vragen over Nederlands meest corrupte organisatie - de Rechtspraak - ontwijkt?  Allemaal voor de economie. Welke economie? Deze >>> economieZie ook: 

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND: Sectoren: Censuur, Zelfmoord, Politiek, Klassenrechtspraak, Gerechtelijke misdaad in Naam van de Koning, mensenrechtenschendingen, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking.