KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

woensdag 3 januari 2018

Corrupte klassenrechters maken fietsenwinkel- eigenaren kapot met buitenproportionele boetes.

Fietsmonteurs
Ooit besloten de hardwerkende fietsenmonteurs Martin Harkens en Peter Oest - eigen baas - te worden. De 2 werkten zo hard dat zij de zaak waar zij werkten konden overnemen én het pand waarin de zaak gevestigd is, konden kopen! Respect! (redactie).


Klassenrechters
Vanmorgen vonnisten corrupte klassenrechters dat Harkens en Oest geen eigen baas (over hun winkel) hadden mogen zijn. Tevens besliste het Zwarte Toga Tuig dat beide fietsmonteurs het buitenproportionele bedrag van z'n 22.000,- aan boetes en niet-betaalde contributie moeten betalen aan de vereniging VVE (Coöperatieve Vereniging van Eigenaren).  

Lidmaatschap
De fietsenzaak zegde in mei 2016 haar lidmaatschap van de VVE op. Dat was omdat Martin Harkens en Peter Oest, die toen nog dachten eigen baas te zijn, een dag in de week wilden uitrusten van 6 dagen hard werken. Paddepoel Fietsen, zoals de zaak van Peter en Martin heet, kreeg duizenden euro's aan boetes van de VVE voor het dicht blijven op zondag, zaterdagmiddag tussen 17.00 en 18.00 uur en op de donderdagkoopavond. De VVE wilde de 2 fietsmonteurs kapotmaken en eiste het buitenproportionele bedrag 22.000 euro aan niet- betaalde contributie en boetes.

Betalen
De rechters Toga Maffia oordeelde vanmorgen dat de 2 fietsenmakers, die dachten eigen baas te zijn, hadden moeten luisteren naar de machtige VVE. Bovendien hadden zij het lidmaatschap niet per direct mogen opzeggen. Pas vanaf 1 januari van dit jaar mogen de 2 geen lid meer zijn. Dat heeft te maken met een opzegtermijn. Tot die tijd hadden ze zich moeten houden aan de geldende openingstijden. Vanaf nu mogen Martin en Peter weer, voor zo lang als dat duurt, eigen baas spelen en zelf bepalen wanneer zij open of gesloten zijn. 

Dood rijden 
Paddepoel Fietsen moet de 22.000 euro aan boetes en niet-betaalde contributie dan ook betalen, oordeelde de rechter. Wij weten niet of de heren het immense bedrag kunnen ophoesten en hun zaak dus kunnen voortzetten. 
Wel weten wij dat de fietsmonteurs beter, al dan niet stomdronken, zonder rijbewijs, veel te hard rijdend of in een combinatie daarvan, een van onze medemensen hadden kunnen dood rijden! Dat vinden rechters, behalve dan als de overledene er een van hun eigen abjecte soort is, niet zo heel erg en wordt meestal dan ook bestraft met een werkstraf van 240 uur of minder zoals >>> hier>>> hier>>> hier en op nog veel meer plekken te lezen is!

(voor de heel erg bijdehante lezers merken wij op dat wij het verschil tussen civiel recht en strafrecht heel goed kennen maar ook weten dat een werkstraf een straf is en een boete dat ook is!)   

De >>> uitspraak 

Zie ook: >>> Corrupte rechtspraak levert elite-economie miljarden op

             >>> Paddepoel Fietsen

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Gerechtelijke misdaad in naam van de Koning, Mensenrechtenschendingen, Mediacensuur, Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Vrije meningsuiting.