KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

donderdag 12 oktober 2017

Belangrijke rechtszitting Nico van den Ham uitgesteld!

Strafrechtszitting
Een, voor de Nederlandse Schurkenstaat zeer belangrijke strafrechtszitting tegen Klokkenluider - Melder van Misstanden, Nico van den Ham is uitgesteld! De strafzitting, die onderdeel uitmaakt van een al bijna 9 jaar durende onmenselijke klokkenluidersvervolging, toegepast op Nico, zou morgen plaatsvinden in de rechtbank van Almere. Een nieuwe datum is nog niet bekendgemaakt.

Overleven
Nico heeft uitstel aangevraagd vanwege andere, veel meer belangrijke, noodzakelijke bezigheden. Tijdrovende bezigheden die het maken dat hij zich op geen enkele wijze op deze, voor Nederland o zo 'belangrijke', rechtszitting, heeft kunnen voorbereiden!
De vele medemensen met een Nederlands paspoort die slachtoffer zijn van justitiële criminelen zoals o.a. rechter >>> mr, C.L. .M. de Waal en onder meer ook dakloos zijn gemaakt, zijn druk, heel druk! Daklozen zijn altijd druk. Druk met overleven! Daardoor had de bijna 65 jarige dakloze Nico van den Ham geen tijd voor de voorbereiding van de rechtszitting.

Gevoel
Een zeer vriendelijke, jong klinkende, begripvolle medewerkster van de Rechtbank Midden-Nederland die wél menselijk gevoel in haar donder heeft, heeft na het aanhoren van het daklozen-verhaal van Nico, kunnen bewerkstelligen dat er een uitstel voor de rechtszitting geregeld kon worden. Nico én de redactie van deze website vragen zich inmiddels wel af, hoe het in vredesnaam mogelijk is dat zo'n, zoals hierboven omschreven jonge vrouw, bij de grootste, meest ellende, leed en verdriet veroorzakende >>> criminele organisatie terecht is gekomen en daar ook nog eens te handhaven is. Zonde van zo'n spontaan, lief, begripvol meisje! 

Moeilijk
Nico van den Ham krijgt het, net zoals dat bij vele andere slachtoffers van rechters Zwarte Toga Criminelen het geval is, steeds moeilijker. Op dit moment pleegt Nico vrijwel elke dag strafbare feiten. Lieve bezoekers van deze site bieden de dakloze Nico slaapplekken aan. Slaapplekken in overal in het land en dat variërend voor één nacht tot aan enkele weken. Daarvoor moet Nico reizen. Veel reizen. Reizen in treinen van de Nederlandse Spoorwegen. Alle aandelen van de NS zijn eigendom van de Schurkenstaat der Nederlanden! 

Financieel
Nico van den Ham is niet alleen op zoek naar slaapplekken, maar wordt ook gedwongen op plaatsen te verschijnen om in gesprek te gaan en/of handtekeningen te zetten. Ook dan is zwart rijden weer een noodzaak, want Nico is door toedoen van Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot met behulp van haar >>> criminele rechters ook financieel >>> he-le-maal kapot gemaakt en kan geen reiskosten betalen!

Economisch
Nico van den Ham kan goed met geld omgaan en had voorheen nimmer schulden. Nog steeds kan hij goed rekenen en reist om economische redenen zwart. Een boete van NS, inclusief de reiskosten, kost nooit meer dan 100 euro. Op straat slapen levert een boete op van 140 euro. Op straat plassen ook. Een nog grotere boodschap doen in het openbaar kost ook 140 euro. Bij elkaar opgeteld is dat (bij één keer plassen) 420 euro per dag! Economisch gezien is het dus veel beter om zwart te rijden met de staats-NS. Het levert allemaal enorme schulden op, maar het ene nog meer dan het andere. Medemensen dakloos maken en houden is een ernstige misdaad! Daklozen voor van alles en nog wat bekeuren ook.

Politie
Stiekem slapen, plassen en poepen in het openbaar kan niet want de befehl ist befehl-politie is in dit soort gevallen zeer 'Dienstbaar en (vooral) Waakzaam'!

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Gerechtelijke Misdaad, Mensenrechtenschendingen, Mediacensuur, Klassenrechtspraak, Daklozen, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Vrije Meningsuiting.