KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zondag 27 augustus 2017

Zeer slecht nieuws betreffende de familie Hofs

Gonnie Hofs in betere tijden.

Gonnie 
De vaste bezoekers van deze site kennen haar wel, Gonnie Hofs, zwaar slachtoffer van de corrupte rechtspraak, evenals haar man Ben Hofs en hun zoon Raymond. Gonnie heeft het een en ander in diverse interviews (links naar de video's onder dit droevige artikel) glashelder uitgelegd. 

Ben Hofs

Verleden week belde zoon Raymond mij op om te vertellen dat er iets ergs was gebeurd. Ik dacht dat de familie opnieuw door een rechter genaaid zou zijn, maar dit keer was het nieuws veel, veel erger! Raymond vertelde dat zijn vader, Ben Hofs, geheel onverwacht was overleden. Uiteraard kende ik Ben doordat al die interviews plaatsvonden in het huis van de familie. Ik had Ben al eerder ontmoet op meerdere bijeenkomsten. Aanvankelijk was Ben een beetje stil, maar al na een paar ontmoetingen en samenzijn ontdekte ik in hem een zeer innemende, zorgzame, lieve man waarmee het hartstikke fijn praten was.  
Thuis
Al tijdens de eerste keer dat ik bij Ben en Gonnie op bezoek was voelde ik mij zéér welkom en uitermate op mijn gemak. Wat een lieve warme mensen die Hofjes, waauw! Dat geldt overigens ook voor zoon Raymond! De overige familie ken ik niet of nauwelijks, maar ook dat zal wel goed zitten, zij komen immers uit een goed nest. 

Ben
Gonnie en Ben hielden veel van elkaar en waren erg op elkaar ingesteld. Gonnie deed de enorme justitiële ellende en Ben verzorgde het onderhoud van het huis, de tuin, de auto enz. Ben kon onder andere op technisch gebied alles, wist vrijwel overal over mee te praten en kroop, als dat nodig was, als een 18 jarige op zijn knieën door zijn tuin en stond zonder enige moeite ook weer op. Wat was ik, als 64 jarige, (niet op afgunstige wijze) jaloers op die kerngezonde bijna 80 jarige man. 

Boos en verdrietig
Tijdens de zeer goed verzorgde maaltijden die ik kreeg tijdens mijn bezoeken waren Ben en Gonnie alsmaar in de weer om het mij naar de zin te maken. Dat gold ook voor en na de maaltijden. Ben was een kerngezonde man. Hellaas kwam er tijdens het werken in de tuin een bloedpropje in zijn hoofd op de verkeerde plaats terecht. Ben zou over een paar weken 80 jaar zijn geworden. Ik ben verdrietig, maar ook boos! Ik ken zo veel smeerlappen die niets anders doen dan anderen kapot maken en maar blijven leven zodat ze kunnen doorgaan met hun smeerlapperij. Ben deed alleen maar goed en is verdomme dood.   

Gonnie
Daar zit Gonnie dan in haar grote huis, helemaal alleen. Een lange rij familieleden en vrienden waren naar het condoleancebezoek gekomen. Het intense verdriet van Gonnie deed mij zeer aan de ogen en pijn aan de oren. Al die mensen moesten lang wachten voordat zij aan de beurt waren om de familie te condoleren. Dat kwam omdat Gonnie, zich liet troosten, maar vooral omdat zij zo lang de tijd nam om zelfs nu, onder deze beroerde omstandigheden, iedereen haar warmte, aandacht en haar liefde te geven. Gonnie kan blijkbaar niet anders dan lief zijn voor anderen. Zelfs niet als ze zelf zo veel verdriet heeft. Gonnie is een topper! Net zoals Ben dat was. Soort zoekt soort, zullen we ook hier maar zeggen. Ze kenden elkaar om en nabij de 53 jaar. Ik houd van die mensen!

Goudeerlijk
Wat ik heel belangrijk vind om hier nog te melden is het volgende: Gonnie, haar man Ben en hun zoon Raymond zijn op hele smerige, onrechtmatige wijze door meerdere criminele rechters, raadsheren en ander justitieel tuig zwaar benadeeld. De puurheid en de oprechtheid van Gonnie kwam onder deze vreselijke omstandigheden nog eens heel duidelijk naar voren! 'Dit is niet de schuld van de rechters hoor, Nico! Het was anders ook wel gebeurd'. Mooi he?! Dat is Gonnie! Lief, Goudeerlijk en Realistisch! 

Interview
Ik moet van Gonnie snel weer naar het mooie Holten komen. Niet voor een interview, maar voor een arm om haar heen. Ik heb weinig tijd maar ik zit te popelen om te gaan! Ik ben er zo verdomd trots op dat zij mij dat vraagt! Ik zal er zoveel dat in mijn vermogen ligt, altijd voor je zijn Gonnie! Als ik weer bij je op bezoek ben, gaan we niet praten over criminelen. We gaan praten over Ben, die fijne man van je met zijn prachtige karakteristieke kop. En als we het over Ben Hofs, jouw man Gonnie, hebben, dan is er gespreksstof genoeg. Daar hebben we die smerige criminele rechters niet voor nodig! Als er wat is of dat je je verdriet kwijt wilt, bellen

Jouw vriend, Nico 

>>> Slachtoffer corrupte rechtspraak doet haar verhaal deel 1

>>> Slachtoffer van criminele rechters vertelt meer. Deel 2

>>> Onthullingen door slachtoffer van frauderende rechters, raadsheren,                   advocaten, notarissen enz. Deel 3

>>> Slachtoffer van criminele rechters spreekt. Deel 4

>>> Slachtoffer corrupte rechters, mevr. Hofs, vertelt. Deel 5

>>> Slachtoffer Corrupte Rechtelijke Macht vertelt. Deel 6

>>> SLACHTOFFER VAN CORRUPTE RECHTERS VERTELT DEEL 7

>>> Gonnie Hofs moet, net zoals Peter R. de Vries en Beau van Erven Dorens,           op de TV, langdurig en veelvuldig! deel 8