KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

donderdag 6 juli 2017

Nico van den Ham over kijkcijferkanon Joris Demmink, Erwin Lensink, de familie Gürz en mr. Meindert StellingRedactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Elite-Pedofilie, Politie, Moord, Economie, Mensenrechtenschendingen, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Vrije Meningsuiting, Klassenjustitie, Gerechtelijke Zwendel. 

Revolutionaironlineonair zonder Nico van den Ham!

Gisterenmiddag verscheen voor ons geheel onverwacht een bericht (video) op de website -Revolutionaire-Online- van Drs. Micha Kat met de boodschap dat er een wekelijkse Radio-Show komt over 'de strijd tegen de kinderverkrachters, de baby-aan-stukken-hakkers en de criminele zwarte maffia * be there and join the revolution!' 

Mogelijk zou het radiostation de komende week al van start gaan zo vertelde Micha Kat in zijn video. Nico van den Ham zou ook aan het radiostation mee werken, zo vertelde Kat er nog bij. 

Echter, Micha Kat heeft het idee, dat blijkbaar van Rogier Hop komt, tijdens een telefoongesprek in slechts een paar zinnen aan Nico geopperd. Er is dus op geen enkele wijze verder overleg over geweest. 

Nico van den Ham heeft voor zijn goudeerlijke artikelen op zijn site 12.000 euro boete gekregen. Daarna, toen hij weer doorging met publiceren van de waarheid, is zijn site op valse gronden uit de lucht gehaald'. Vervolgen, kwam Nico diezelfde dag via een buitenlands adres weer terug en ging gewoon door. Die site is inmiddels ook verwijderd. Daarna is Nico op 63 jarige leeftijd voor het publiceren van de waarheid voor straf dakloos gemaakt. Door die dakloosheid heeft Nico niet de mogelijkheid aan een radioprogramma mee te werken! Gebrek aan tijd is ook een reden om niet mee te kunnen doen. 

Maar de meest zwaarwegende reden om niet mee te werken aan de 'het in stukken hakken van baby's' bestrijdende radiozender is toch wel het podium wat Kat geeft op zijn YouTube kanaal en zijn website aan laffe anonieme staatstrollen (zie daarvoor de niet inhoudelijke, anonieme reacties onder de video van Kat betreffende zijn radiostation op zijn videokanaal). 

Nico van den Ham heeft nog nooit geld gevraagd voor zijn werk! Terwijl dat nu indirect (zonder overleg) wel gebeurd via de website van Micha Kat.'STEUN ONZE NIEUWE RADIO-SHOW EN STORT EEN BEDRAG OP ONZE REKENING [op te vragen via drsmkat@yahoo.com] 'De website NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND is geheel onafhankelijk en brengt uitsluitend artikelen, die betreffende de absolute waarheid verifieerbaar zijn. 

Let op! Micha Kat en Nico van den Ham hebben geen ruzie met elkaar, maar verschillen slechts van mening over het wel of niet een podium geven aan laffe, anonieme idioten die niet inhoudelijk mogen reageren op het videokanaal van Kat en op zijn site. 

De komende weken heeft Nico afspraken met ouders (die hun verhaal willen doen) over hun kinderen die op meedogenloze wijze kapot worden gemaakt door criminele Nederlandse instantie's. 

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND