KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

vrijdag 23 juni 2017

Nico van den Ham zet belangrijkste video die hij ooit heeft gemaakt over de corrupte rechtspraak op zwart!

Jammer
Een groot aantal mensen meent inmiddels dat het goed is de belangrijkste video die Nico -door op een paar knopjes te drukken- ooit heeft gemaakt te moeten delen d.m.v. een link die verwijst naar zijn video-kanaal! Echter, een ieder die de video daar gaat bekijken weet niet waar het om gaat en zal vooral het begin van deze alles zeggende video over -hoe het er aan toe gaat bij de tot op het bot verrotte rechtelijke macht en haar kliek- uitzetten! Uitzetten omdat het in het begin, zoals dat altijd het geval is bij rechtszittingen, ontzettend saai is.  Jammer!!! 

Uitleg
Op geen enkele wijze wordt op ons videokanaal uitgelegd waar het om gaat, terwijl die uitleg er wel is op onze website (om de video heen en door middel van links)! Daarom hebben wij de video, met exact dezelfde inhoud, opnieuw geüpload en de nieuwe insluitcode daarvan in ons artikel geplaatst. Daardoor is er in het artikel niets veranderd. Websites die de video hebben overgenomen krijgen per e-mail de nieuwe insluitcode toegezonden. Wel staat er in de nieuwe video vrijwel permanent vermeld; Nico van den Ham | Melder van Misstanden. 


Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Gerechtelijke Misdaad, Mensenrechtenschendingen, Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Mediacensuur.