KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zondag 18 juni 2017

Mondsnoerzaak Topadvocaat mr. Meindert Stelling wordt op maandag 19 juni 2017 hervat


Kritiek
Mr. Meindert Stelling heeft het allemaal niet zo gezegd zoals wij het in onze artikelen verwoorden, maar ook advocaat Stelling had regelmatig stevige kritiek op rechters, raadsheren en later ook op de deken van de Orde van Advocaten. Dat mag niet van de rechtelijke macht en haar kliek, dus moest ook deze gedreven topadvocaat de mond worden gesnoerd. Stelling mag van de Orde van Advocaten, die bij de kliek hoort van de organisatie die zich zelf >>> De Rechtspraak noemt, geen advocaat meer zijn en diende een klacht in tegen mr. Stelling bij de Raad van Discipline.

Hoger Beroep
Op 21 maart 2016 >>> besliste die raad dat advocaat Stelling van het tableau zou worden geschrapt. Stelling ging tegen die beslissing in hoger beroep. Daarna heeft mr. Stelling en zijn advocaat mr. Willem Jebbink tijdens de behandeling van dat beroep het Hof gewraakt. Van de behandeling van dat wrakingsverzoek maakten wij een integrale >>> videoregistratie. Zoals vrijwel alle wrakingsverzoeken worden afgewezen gebeurde dat ook met dit verzoek. Op maandag 19 juni 2017 gaat dan ook de behandeling van het hoger beroep verder met dezelfde leden van het Hof. Wij zijn er bij in Utrecht en maken een videoregistratie van deze zitting.

Zelfmoord
Een andere topadvocaat mr. Anky Dohmen, die ook kritiek had en niet mee wilde doen aan al het gesjoemel, ging 4 maanden in hongerstaking. Toen dat niet hielp pleegde zij zelfmoord. Allemaal in uw eigen verkapte Schurkenstaat der Nederlanden. 
De >>> reguliere media zwijgt!

Regelmatig wordt ons gevraagd of wij een goede advocaat weten. Eerder was ons antwoord daarop altijd; Nee! 

Sinds enige tijd is ons antwoord wat meer uitgebreider en reageren wij steevast met; goede advocaten worden van het tableau geschrapt of plegen >>> zelfmoord!

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Gerechtelijke Misdaad, Mensenrechtenschendingen, Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Mediacensuur.