KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

maandag 15 mei 2017

Peter R. de Vries opnieuw zwaar vermomd over straat!

Vermomde Peter R. de Vries belt politie voor Nico van den Ham en Maruschka Verhoek (dochter van Johan Verhoek, alias de Hakkelaar) na pro-forma zitting Willem Holleeder. Zie de video.Kijk ook op de website van Maruschka Verhoek >>> Per Slot Van Rekening

Pro Forma
Willem Holleeder zat vanmorgen opnieuw zo'n 20 minuten voor de rechter in zijn elfde pro-forma zitting. De 58-jarige Holleder staat terecht voor het geven van liquidatie opdrachten op meerdere personen, onder wie Kees Houtman en zijn zwager Cor van Hout. Het is de elfde keer dat een pro-forma zitting wordt gehouden in deze strafzaak.

Vermomd
Holleeder wil dat zijn voorlopige hechtenis wordt opgeschort. Holleeder blijft dan wel achter de tralies, maar zou op die manier een eerder opgelegde straf kunnen uitzitten. Een straf die hij opgelegd kreeg wegens bedreiging aan het adres van de, ook aanwezige, >>> seksinsluiper Peter R. de Vries. Peter vertoonde zich in de rechtbank niet vermomd omdat dat daar verboden is.

Psychisch
Willem Holleeder weigert zich psychisch te laten onderzoeken. 'Daar zie ik het nut
niet van in', antwoordde Nederlands bekendste burger- >>> kruimel-crimineel.
Dat was toen de rechter aan Holleeder vroeg of hij vrijwillig aan zo'n onderzoek wil meewerken. Willem Holleeder heeft wellicht de vele artikelen op onze site over
>>> De slachtoffers van een Amsterdamse mensen-sloper gelezen en daarbij is hem waarschijnlijk de schrik op zijn toch al zwakke hart geslagen. Geen (vrijwillig) psychisch onderzoek dus.

Juni
Verder geen spectaculair nieuws tijdens deze zitting die slechts 20 minuten duurde.
Op 7 juni om 09.30 u. Is de volgende pro-forma zitting. 


Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND.