KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zondag 12 maart 2017

Nederlandse politiek blij met uitspraken Erdogan

Rutte in euforie, 'Het is ons opnieuw gelukt!' 

Wij schreven er begin 2015 al over. De nu in ons Schurkenland niet welkome Turkse minister van buitenlandse zaken Mevlüt Çavuşoğlu heeft meer gevoel in zijn pinknagel dan wie dan ook van al onze politici in hun hele >>> corrupte lijf!  

Ons artikel met foto uit 2015 >>> over minister Mevlüt Çavuşoğlu


Erdogan
'Hier hebben we nou zo op gehoopt', zou Mark Rutte tegen een lekkende politicus hebben gezegd volgens nog niet bevestigde bronnen.
'Het gaat opnieuw precies zoals wij het willen! Erdogan gaat helemaal los na
het intrekken van de landingstoestemming voor het vliegtuig van de Turkse minister Mevlüt Cavusoglu!'

Nazi's
'Dat Erdogan vindt dat Nederland een overblijfsel is van de nazi’s en fascisten klopt voor een groot gedeelte natuurlijk wel' zo zou Rutte verder zijn gegaan.
'Kijk bijvoorbeeld naar onze eigen VVD-misdaadgroep. Dat Erdogan nu nazi's en fascisten roept vinden wij niet erg maar komt ons juist verdomd goed uit. Ons doel is opnieuw bereikt. De aandacht is weer eens gevestigd op >>> Turkije! en niet op onze eigen Schurkenstaat',
 zou Rutte er gnuivend aan toe hebben gevoegd.NOS
Maandag kunnen (on)mensen van het laatste en beslissende woord; rechters en raadsheren, in alle gerechtsgebouwen van ons land hun gerechtelijke misdrijven jegens grote groepen Nederlanders weer massaal gaan toepassen ten voordele van deze >>> VVD/Elite-economie.
De NOS zwijgt en is druk met Turkije.
Achterkamertjes
Vonnissen van rechtszittingen die nooit hebben plaats hebben gevonden kunnen ten voordele van de grote organisaties in de achterkamertjes van de gerechtsgebouwen weer stiekem in elkaar worden geknutseld. Voor vonnissen van hoger beroep zaken geldt hetzelfde maar dan met het doel dat de simpele burger voorgoed de mond, betreffende zijn zaak, wordt gesnoerd zodat de -boven ons gestelden- door kunnen gaan met het volledig kapotmaken van Nederlandse burgers waaronder ouderen en (kleine) kinderen voor hun economie.  

Papierversnipperaar
Handtekeningen kunnen maandag weer door rechters, raadsheren, presidenten van rechtbanken en (hoofd) officieren van justitie worden vervalst. Belangrijke gedeeltes uit pleitnota's, die niet zo goed van pas komen voor de -boven ons gestelden- kunnen de papierversnipperaar in en onze zonen kunnen straffeloos door de politie worden >>> doodgetrapt.

Criminele media
De criminele volksmisleidende reguliere media zwijgt! Behalve over Erdogan, minister Mevlüt Cavusoglu, de inmiddels ons Schurkenland uitgezette minister van familiezaken Kaya en nog eens Erdogan, Erdogan en Erdogan, kortom Turkije.

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Gerechtelijke Misdaad, Mensenrechtenschendingen, Mediacensuur, Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven
tegen eigen bevolking.
Vrije Meningsuiting.