KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

maandag 23 januari 2017

Mensenmassa op begrafenis vermoorde Bertus de Man

Bertus de Man  
De Sint Catharinakerk Kerk in Nijkerk was niet groot genoeg voor de toegestroomde mensenmassa. We hebben het hier over de vandaag gehouden uitvaartdienst voor de onlangs door de politie afgeslachte Bertus de Man. Velen moesten de dienst staande bijwonen.

Maar.... zij hadden het er allemaal graag voor over! En hoe! 
Het respect, de liefde voor Bertus en het verdriet over zijn dood droop letterlijk van de aanwezigen af.

Meer dan duizend reizigers (mensen die in een woonwagen wonen), vrienden, maar ook motor- en andere stoere mannen- clubs waren er vandaag voor Bertus! Voor de uitvaartdienst én zijn begrafenis. 


Reizigers
Nico van den Ham, die toevallig 7 jaar lang tussen de reizigers heeft gewoond en daar toen ook al nimmer een onvertogen woord mee heeft gehad was er ook en raakte, ondanks zijn eerdere jarenlange positieve ervaringen, toch weer zeer onder de indruk van dit mooie volk! 

Positief
De motorclub
 Caloh Wagoh en de broederschap Djangan Uduré waren er ook. Hier komen wij in latere artikelen op terug. Want ook daar is veel moois over mede te delen.  

Reportage 
Wij maakten van zowel de dienst in de kerk als van de begrafenis een reportage. Die gaan wij op uitdrukkelijk verzoek van de familie op deze site publiceren.
Iedereen mag/moet zien wat deze mooie familie en vele andere families is aangedaan door de Nederlandse justitie.  


Verkeerde
We hebben nog wat positiefs te melden! 'Ze hebben dit keer de verkeerde getroffen!' Meerdere keren uitgesproken door de familie van Bertus! Nico heeft diverse malen gevraagd of hij dat ook op zijn site mag plaatsen. Dat mocht! 

Vastberaden
De familie van Bertus de Man zijn vastberaden en willen de waarheid boven tafel! Wij gaan ook door zo lang het kan en zullen de familie De Man en ook andere families die dit is overkomen bijstaan! Later meer.

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND: Sectoren: Moord, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking,  Discriminatie, Klassenrechtspraak, Mensenrechtenschendingen, Censuur.